Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ... 0-0 Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με την Πορτογαλία στο στάδιο «Νασιονάλ» της Λισαβόνας, με φόντο το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Έτσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε αήττητο (από το 1996) για ακόμη μία φορά απέναντι στους «πελάτες» Πορτογάλους.
Αγωνιστικά, η νωθρή εικόνα του Α' ημιχρόνου, βελτιώθηκε με την είσοδο των Καραγκούνη, Φετφατζίδη και Γκέκα (αντί των Τζιόλη, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου αντίστοιχα), καθώς βοήθησαν την Εθνική να σταθεί καλύτερα στο γήπεδο και να αποφύγει το εύκολο «πούλημα» της μπάλας.
Στα θετικά η άκρως ικανοποιητική εμφάνιση του Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Αγωνία από την άτυχη στιγμή του Παπασταθόπουλου στο 40', όταν ο διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στη γάμπα και αποχώρησε για μαγνητική τομογραφία.
Η ελληνική ομάδα έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά στον τομέα της κατοχής μπάλας, των αυτοματισμών και της επιθετικής ανάπτυξης.
Χρόνος υπάρχει και οι φιλικοί αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες με Νιγηρία (4/6) και Βολιβία (7/6) είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Σάντος και τους διεθνείς προκειμένου να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες που εμφάνισαν απόψε, αλλάζοντας ίσως και κάποια πρόσωπα στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Πάουλο Μπέντο): Εντουάρντο (46΄ Μπέτο), Κόστα, Άλβες, Περέιρα, Νάνι (83΄ Σίλβα), Βελόσο, Αλμέιδα, Καρβάλιο (89΄ Νέτο), Πόστιγκα (46΄ Ούγκο Αλμέιδα), Βαρέλα (70΄ Βιεϊρίνια), Έντερ (65΄ Αμορίμ).

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς (71΄ Βύντρα), Παπασταθόπουλος (40΄ Μόρας), Χολέμπας, Τζιόλης (46΄ Καραγκούνης), Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (63΄ Φετφατζίδης), Σαμαράς (85΄ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου (63΄ Γκέκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ