Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ Γρηγόρης Τάσιος στην Π.Ο.Ξ: «Πουθενά και κανένας, δεν θα πρέπει να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!»

O υποψήφιος ευρωβουλευτής και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Γρηγόρης Τάσιος χαιρετίζοντας τη σημερινή γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας τόνισε μεταξύ άλλων:

«Όλοι αναγνωρίζουν σήμερα πως ο τουρισμός, το ελληνικό ξενοδοχείο, ο έλληνας ξενοδόχος, πήρε στην πλάτη του την τύχη της Ελλάδας. Και τα κατάφερε. Τόλμησε. Ρίσκαρε. Κέρδισε. Άλλαξε το κλίμα, άλλαξε τα δεδομένα, άλλαξε την ψυχολογία και σήμερα μπορεί η πατρίδα μας να προσδοκά βάσιμα την οριστική έξοδο από την κρίση. Εμείς, οι ξενοδόχοι φέραμε πιο κοντά «επόμενη μέρα». Φέραμε πιο κοντά τη Νέα Ελλάδα.».

Αναφερόμενος ο κ. Τάσιος στην υποψηφιότητά του σημείωσε: Το καθήκον του ευρωβουλευτή, στη δική μου αντίληψη, είναι η μάχη, η διεκδίκηση, η συγκροτημένη πρόταση, η τεκμηρίωση. Δεν πάει για να κάνει προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πάει με μια αποστολή. Να κερδίζει πλεονεκτήματα για την πατρίδα του. Για τους τομείς της οικονομίας της, όπως ο τουρισμός, που συνιστούν πραγματικά συγκριτικά πλεονεκτήματα ανταγωνιστικότητας και μπορούν να φέρουν τζίρους, εισοδήματα, θέσεις απασχόλησης.».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του προς τους συναδέλφους του ο κ. Τάσιος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: Μεταξύ μας δεν χρειαζόμαστε συστάσεις. Με ξέρετε και σας ξέρω. Εγώ είμαι εσείς. Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη για να περάσω ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα: Πουθενά και κανένας δεν θα πρέπει να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ