Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Έτσι θα πάρετε το κοινωνικό μέρισμα

Δείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση αλλά και τα στοιχεία που θα πρέπει να συμπληρώσετε για να λάβετε το ποσό του κοινωνικού μερίσματος, που σας αναλογεί (όσοι, βέβαια, το δικαιούστε)..
Το κίνητρο να σπεύσετε να υποβάλλετε την αίτηση είναι ισχυρό καθώς όσοι καταθέσουν την αίτηση μέχρι το τέλος Απριλίου, θα εισπράξουν το ποσό μέχρι τις 10 Μαίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να περιμένουν έναν ολόκληρο μήνα καθώς η επόμενη πληρωμή έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου και η τελευταία για το τις 10 Ιουλίου. Προσοχή: όποιος δεν κάνει αίτηση μέχρι το τέλος Ιουνίου, χάνει το δικαίωμα στο μέρισμα.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση μέσω της οποίας μπορεί να υποβληθεί η αίτηση, είναι η εξής:

https://www1.gsis.gr/webtax/socdiv/year2014/socdiv/index.jsp
(σ.σ αν δεν δουλεύει το σχετικό link επισκεφτείτε το www.gsis,gr και κάντε κλικ στις υπηρεσίες προς πολίτες και στην ένδειξη «Αίτηση Κοινωνικού Μερίσματος»

Μεταξύ των στοιχείων που θα πρέπει να συμπληρώσετε είναι:
  1. Η διεύθυνση κατοικίας και ο αριθμός του ρολογιού της ΔΕΗ
  2. Ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
  3. Ένας αριθμός τηλεφώνου και ένας τραπεζικός λογαριασμός IBAN.
  4. Τα στοιχεία της συζύγου (ή του συζύγου) των ανήλικων παιδιών, των ανήλικων που φιλοξενούνται καθώς και των ενήλικων που φιλοξενούνται.

Το σύστημα Taxis, θα κάνει τις απαραίτητες διασταυρώσεις προκειμένου να προκύψει σε ποιους θα καταβληθεί το μέρισμα και σε ποιους όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ