Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η Lady Gaga στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ

Η Lady Gaga – μια καλλιτέχνης που έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια εισιτήρια σε προηγούμενες περιοδείες της – επιβεβαίωσε ότι το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball θα επισκεφτεί την Ελλάδα.

Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα, από την ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και την «Live Nation Global Touring».

«Οι πωλήσεις των εισιτηρίων της περιοδείας Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball στη Βόρεια Ευρώπη, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρέπει να προσθέσουμε νέες εμφανίσεις και σε άλλες χώρες, ώστε να καλύψουμε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό. Πρόκειται για μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Arthur Fogel, Πρόεδρος της Live Nation Entertainment.

Η σκηνή που φιλοξενεί το show Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball, είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να φέρει τη Lady Gaga ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το που κάθονται.Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό που ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόμους αυτούς και επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί το show και από μια εντελώς νέα οπτική γωνία.

Η παγκόσμια περιοδεία Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball γίνεται με αφορμή το ήδη πολλές φορές πλατινένιο νέο άλμπουμ ARTPOP της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του. Τα εκπληκτικά τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Εισιτήρια για το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball:
Η προπώληση των εισιτηρίων για το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball που θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00 π.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 € και φτάνουν τα 82,5 €. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 € ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 € και Golden Standing στα 104,5 €. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr , ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Σημείωση:

Τα μέλη του Littlemonsters.com θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων από τις 9 π.μ της Τρίτης 1 Απριλίου και μέχρι τις 3 μ.μ της Τετάρτης 2 Απριλίου. Κάθε μέλος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι τέσσερα (4) εισιτήρια.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• H Lady Gaga είναι τραγουδίστρια, μουσικός, στιχουργός, χορεύτρια, παραγωγός, σχεδιάστρια μόδας, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Ασχολείται ενεργά με τον ακτιβισμό και την φιλανθρωπία.

• Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου και διαμένει, στις 28 Μαρτίου 1986 (προχθές γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της) από γονείς Ιταλικής καταγωγής. Το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, ενώ το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο αποτελεί αναφορά στο τραγούδι των Κουίν, «Radio Gaga».

• Σπούδασε σε ρωμαιοκαθολικό σχολείο καλογραιών, ενώ άρχισε να παίζει πιάνο από ηλικία 4 ετών και να γράφει τα πρώτα ολοκληρωμένα της τραγούδια σε ηλικία μόλις 12 ετών. Στα 15 της χρόνια άρχισε να τραγουδάει στην αρχή ερασιτεχνικά και σύντομα επαγγελματικά. Έχει επηρεασθεί μουσικά τόσο από καλλιτέχνες της ροκ όπως οι Queen και ο David Bowie, όσο και της ποπ όπως ο Michael Jackson και η Madonna.

• Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 23 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και 80 εκατομμύρια singles.Το πρώτο της κιόλας άλμπουμ THE FAME MONSTER (2008) έγινε διαμαντένιο και κυρίως το πρώτο με τις περισσότερες ηλεκτρονικές πωλήσεις όλων των εποχών παγκοσμίως, ενώ μαζί με τους δίσκους BORN THIS WAY (2011) και το πρόσφατο ARTPOP, έχουν κατακτήσει πολλές φορές την πρώτη θέση στο TOP 10 πολλών χωρών, ενώ ταυτόχρονα διάφορα singles της έχουν γίνει Νο 1 Hit Singles τόσο στην Αμερική, όσο και στην Ευρώπη.

• Μέχρι τώρα έχει τιμηθεί με τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία, ανάμεσα στα οποία 5 Grammy (με 12 υποψηφιότητες), 14 MTV Video Music Awards (κατέχοντας από το 2010 το απίστευτο ρεκόρ στην ιστορία των θεσμών με τα περισσότερα - 9 – βραβεία από κάθε άλλο καλλιτέχνη σε μια χρονιά), 8 MTV Europe Music Awards, 3 Much Music Awards και 3 BRIT Awards. Συνολικά στα μόλις 6 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας της έχει αποσπάσει 316 βραβεία από 347 υποψηφιότητες.

• Μέσα από 3 παγκόσμιες περιοδείες όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας στην 4η περιοδεία που ξεκινά στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ