Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ "ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ"

Τρία ακόμα γυναικεία πρόσωπα αναμένεται να εμφανιστούν στο «Κάτω Παρτάλι», αναστατώνοντας τη ζωή των πρωταγωνιστών. H Μαρία Φιλίππου και η Νέλλυ Γκίνη είναι δυο μάνες που δεν εγκρίνουν το έτερον ήμισυ των παιδιών τους και αποφασίζουν να μην τους κάνουν τη ζωή πολύ εύκολη.

Την ίδια ώρα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γίνεται απειλή για ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Οι παραπάνω θηλυκές αφίξεις απειλούν την ούτως ή άλλως ταραγμένη ζωή των ηρώων στο «Κάτω Παρτάλι» του Mega. Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο 10ο επεισόδιο της σειράς υποδύεται μια γοητευτική ύπαρξη που μπερδεύεται στη ζωή του Κωνσταντίνου και σκοπεύει να μπει ανάμεσα σε εκείνον και τον μεγάλο του έρωτα, τη Μυρτώ. Θα καταφέρει η Ζωή (το όνομα της ηθοποιού στη σειρά) να χωρίσει το ζευγάρι;

Η Μαρία Φιλίππου θα εμφανιστεί στο 8ο επεισόδιο της σειράς. Η κωμική ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη από τη σειρά και γι’ αυτό χάρηκε ιδιαίτερα όταν της έκαναν την πρόταση για να συμμετέχει.

Η Νέλλυ Γκίνη είναι η Μήτραινα. «Εγώ υποδύομαι τη μητέρα του Θανάση, του χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης» δηλώνει στο MYtv η ηθοποιός και συνεχίζει: «Στο 12ο επεισόδιο που πρωτοεμφανίζομαι η Μήτραινα έρχεται σε επαφή με τη Βίβιαν και η αντίδρασή της είναι ταυτόχρονα θετική και αρνητική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ