Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Λίγους μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές και ήδη σε αρκετούς συνδυασμούς φιγουράρουν ονόματα γνωστών ηθοποιών, τραγουδιστών και άλλων εκπροσώπων της showbiz που ρίχνονται στην εκλογική μάχη.

Πρώτος και καλύτερος ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μετέφερε τα δικαιώματά του στον Δήμο Μαραθώνα, όπου μένει τα τελευταία 18 χρόνια και έχει ήδη ξεκινήσει… μαραθώνιο για να εκλεγεί Δήμαρχος.

Και ο Τάσος Χαλκιάς, κατεβαίνει υποψήφιος στον Δήμο Χαϊδαρίου, δηλώνοντας ότι βρίσκεται πλέον σε μια ωριμότητα που του επιτρέπει να διαθέσει τον εαυτό του στο κοινό όφελος.

Ο Λευτέρης Πανταζής πάλι, ενώ αρχικά σχεδίαζε να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, το μετάνιωσε τελικά, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί 100% στον δήμο και βάζει τελικά υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος.

Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα τηλεοπτικά σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, διεκδικεί τον δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία», ενώ ο Μιχάλης Μανιάτης κατεβαίνει για Δήμαρχος στον Δήμο του Πύργου Ηλείας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος ξαναβάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος Στυλίδας με τις πιθανότητες της επανεκλογής να είναι πολύ μεγάλες.

Μεγάλη μάχη θα δώσουν όμως εκπρόσωποι του θεάτρου και στις περιφέρειες. Έτσι, ο Παύλος Χαϊκάλης,μετά τη Βουλή, αποφάσισε να αφιερωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, βάζοντας υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η Λίλα Καφαντάρη πάλι, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπείρωση, ενώ για πρώτη φορά κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Λάμψη από showbiz έχουμε όμως και στα ψηφοδέλτια. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Τζούλια Παπαδημητρίου βάζουν υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην Αθήνα, ενώ ηΆννα Φόνσου ενισχύει με την παρουσία της τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας», ενώ με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο Πειραιά, κατεβαίνει η Νόνη Δούνια.

Στον Δήμο Βύρωνα, ο Στέλιος Διονυσίου βάζει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κόνσουλα, όπως επίσης η Ισαβέλλα Δάρρα, αλλά και η Ιωάννα Σουλιώτη.

Στον Δήμο Ηλιούπολη βάζει και πάλι υποψηφιότητα ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ η Σοφία Βογιατζάκη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καλλιθέας.

Στον Δήμο Σαρωνικού κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Λιανός, ενώ ο Κώστας Σόμμερ θα στηρίξει τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή, στον Δήμο Αλίμου.

Τέλος ο Κώστας Μπίγαλης, διεκδικεί μια θέση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ η Βάνα Μπάρμπα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας», του Γιώργου Παπανικολάου.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ