Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΠΑΟΚ 2-1 ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ. Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ!

Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Μαντούρο, Νίνης, Μάρτενς, Ολίσε, Χούσεν και προπονητής ο Γεωργιάδης: χημεία ΘΑΝΑΤΟΥ! 
Μόνο ο Σαλπιγγίδης υπήρχε στο 1ο ημίχρονο! 
Ο Γου-Χου είχε μέσα τον φλώρο Χούσεν ακόμη και τραυματία!
Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας βασικών και αναπληρωματικών του ΠΑΟΚ!
Αστείο ποδόσφαιρο από τους παίκτες της συγκεκριμένης ενδεκάδας που χρησιμοποίησε για να ξεκινήσει το ματς απέναντι στην Καλλονή, ο Γεωργιάδης. Μόνο ο Σαλπιγγίδης έδινε μάχες σε όλο το γήπεδο και ήταν ο παίκτης που τον ένιωσαν για τα καλά οι αμυντικοί του Μαντζουράκη. 
Τρεις φάσεις για γκολ έκανε όλες κι όλες στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος και οι τρεις ήταν από ενέργειες του Σάλπι, ο οποίος όμως ήταν άτυχος αφού στη μια η μπάλα βρήκε την οριζόντια δοκό του Μάπα (20΄), στη δεύτερη πέρασε ελάχιστα κόρνερ αφού κοντράρισε σε αμυντικό της Καλλονής (32΄) και στην τρίτη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της (35΄)!
Αντίθετα, η ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε να σκοράρει σε μια από τις αντεπιθέσεις της στο 36΄ με τον Περόνε και έτσι να πάνε οι παίκτες στα αποδυτήρια με το 0-1. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γεωργιάδης, αναγκαστικά και χωρίς καμία έμπνευση βέβαια, αφού έτσι κι αλλιώς όχι μόνο έχανε αλλά η ομάδα του δεν βλεπόταν καν, βάζει τον Βούκιτς στη θέση του ανύπαρκτου Ολίσε και λίγο αργότερα τον Στοχ στη θέση του επίσης ανύπαρκτου Μάρτενς και ο ΠΑΟΚ σφίγγει τον κλοιό γύρω από την εστία του Μάπα. 
Στο 69΄ ο Γεωργιάδης αναγκάζεται να βγάλει τον χειρότερο παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Χούσεν (που... "δεν ήθελε να τον κάψει"!), αφού μάλιστα τον αφήνει να παίζει για 6 λεπτά ακόμη και τραυματία, βάζοντας τον Κουλούρη.
Οι μαζικές επιθέσεις καρποφορούν στο 73΄ με γκολ του Βούκιτς μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου. 
Και έρχεται η απόλυτη ξεφτίλα του... προπονηταρά Γεωργιάδη όταν στο 84΄ ο Κουλούρης πετυχαίνει το νικητήριο γκολ του Δικεφάλου μετά από ασίστ του Σάλπι! 
Έτσι, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1 με μια ακόμη ανατροπή και παράλληλα πήρε κεφάλι τόσο στην κανονική όσο και στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ έναντι του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου. 

  • Το thessbomb αισθάνεται δικαιωμένο που "φώναζε" να βάλει ο ευθυνόφοβος Γου-Χου τον Κουλούρη και να πάψει να χρησιμοποιεί τον... φλούφλη Χούσεν...!!!

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ