Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

Ρε, δεν πα να λέτε ότι ο Στέφενς είναι προπονητής με περγαμηνές... Μπορεί να κάνει για την Σάλκε, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν κάνει! Όταν ο άνθρωπος δεν βάζει τους μεγάλους παίκτες στα μεγάλα ματς, τότε είναι του κώλου. Ο Ολλανδός δεν έχει καθίσει μέχρι τώρα να διαβάσει το παρελθόν των παικτών του. Γιατί, αν το διάβαζε και τους ήξερε καλά, τότε θα είχε υπόψιν του ότι ο Σαλπιγγίδης είναι ο παίκτης των μεγάλων αγώνων.

Εμείς δεν τρώμε την ίωση!
Ο Στέφενς θα έπρεπε να πάρει στο Ντα Λουζ τον Σάλπι ακόμα και με ασθενοφόρο!
Όμως, ούτε στο πρώτο ματς τον είχε στη  αρχική ενδεκάδα και τον έβαλε για λίγο στο τέλος.
Όταν ο Ολλανδός έχει "χαλάσει" τον πιο πειθαρχημένο και ήρεμο παίκτη της ομάδας του, φανταστείτε πόσο δεν κολλάει στη χημεία του ΠΑΟΚ! Σε καμία περίπτωση δεν μας πείθει ότι δεν τον πήρε μαζί του επειδή την Δευτέρα ο Σάλπι είχε... βαρύ συνάχι! Γιατί ο Μαντούρο είχε ακόμα πιο βαρύ, αλλά τον πήρε και τον είχε στην ενδεκάδα!
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι μονίμως εκτεθειμένος από τις επιλογές των Ολίσε και Νίνη. Δυο παίκτες που μόνο αυτός βλέπει να έχουν κάτι που ΟΛΟΙ οι άλλοι δεν βλέπουν, αλλά ας μας πει τι είναι αυτό το κάτι που τους κάνει αμφότερους... αόρατους στα ματς!
Είναι αστείο να βλέπεις να εκτελεί η ομάδα πλάγιο και οι παίκτες να μην κάνουν καμία κίνηση για να δεχτούν την μπάλα.
Είναι τραγικό να μην υπάρχει ούτε ένας αυτοματισμός!
Μα, τίποτα δεν διδάσκει στην προπόνηση ο Στέφενς; Μόνο τους βάζει να τρέχουν;
Είναι εμφανές ότι μερικοί μεγάλοι παίκτες του ΠΑΟΚ όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Λούκας, ο Στοχ, ο Λάζαρ, δεν παίζουν για την πάρτη του. Τους έχει "χαλάσει"!
Είναι βέβαιο ότι οι αναθυμιάσεις του λυκίσκου της μπύρας έχουν κατακλύσει το μυαλό του Ολλανδού και δεν μπορεί να σκεφτεί απλά πράγματα.
Α παρά τα μας, ρε, Ολλανδέ, να 'ούμε... (με στραβό το στόμα η τελευταία πρόταση...)

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ