Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΖΟΡΠΙΔΗ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλη Ζορπίδη, είχε αντιπροσωπεία της παράταξης «Θεσσαλονίκη ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Μάτη.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών της παράταξης με τους φορείς της πόλης «ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» και στην αντιπροσωπεία συμμετείχε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μέλος της γραμματείας της παράταξης Δημήτρης Τσαϊλάς.

Ο κ. Ζορπίδης, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία σχετικά με τα προβλήματα των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης και την ανάγκη να κατατεθούν σύγχρονες και ριζοσπαστικές προτάσεις διεξόδου από τη σημερινή κρίση, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του ΕΕΘ και να αξιοποιηθούν τα μέλη του και ο μηχανισμός του επιμελητηρίου σε συνεργασία με το δήμο για ανάπτυξη κοινών δράσεων επ’ ωφελεία των πολιτών.

Παράλληλα συζητήθηκαν και βρέθηκε κοινός τόπος ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κατάληψης του δημοσίου χώρου και της ηχορύπανσης που καταστρέφουν την καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά στο κέντρο της πόλης.

Ο κ.Μάτης δήλωσε τη διακηρυγμένη βούληση της παράταξης να μειωθούν οι χρεώσεις στους πολίτες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ζητούμενο είναι να μειωθούν τα έξοδα του δήμου και οι επιβαρύνσεις στους πολίτες. «Πρέπει να ζούμε καλύτερα με λιγότερα λεφτά», είπε χαρακτηριστικά ενώ εξέφρασε την απόφαση της παράταξης να αναληφθούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις απέναντι στους φορείς της πόλης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΤΗ
  • Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα γίνει η δεύτερη συνάντηση της παράταξης η οποία θα λάβει αποφάσεις για τα θέματα του προγράμματος και του ψηφοδελτίου.
  • Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, ο κ.Μάτης θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ομοσπονδιακής Γερμανίας στη Θεσσαλονίκης Κύριο Dr. von Voss 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ