Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΚΑΛΑΦΑΤΗ: "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΑΚΑ..."!

«Μπράβο Σταύρακα» ήταν το σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά προς το Σταύρο Καλαφάτη, όταν έμαθε πως το προσωπικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος δεν βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο του ΥΠΕΚΑ στη Μεσογείων, αλλά είναι εγκατεστημένο σε μια πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους, ανάμεσα σε διαμερίσματα πολιτών που συνήθισαν να έχουν γείτονα …υπουργό.

Όπως αποκάλυψαν σήμερα «τα Νέα», κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στο κτίριο του ΥΠΕΚΑ στη Μεσογείων, μετά την παρουσίαση για τις έρευνες περί υδρογονανθράκων από τον υπουργό Γιάννη Μανιάτη, ο πρωθυπουργός πέρασε από τα γραφεία της πολιτικής ηγεσίας στο κτίριο. Πρώτα από το γραφείο του κ. Μανιάτη και έπειτα από το γραφείο του υφυπουργού Μάκη Παπαγεωργίου.

«Σταύρο, πάμε και στο δικό σου γραφείο»; Ρώτησε ο Σαμαράς τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ Σταύρο Καλαφάτη αμέσως μετά, για να λάβει την απάντηση: «Δεν γίνεται τώρα Πρόεδρε. Εμείς είμαστε λαϊκοί και εδρεύουμε αλλού, σε μία πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους».

«Μπράβο Σταύρακα», ανταπάντησε ο πρωθυπουργός.

Συνεργάτες του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ διευκρίνισαν, ότι ο Σταύρος Καλαφάτης σχεδόν εξαρχής προτίμησε το λιτό γραφείο στους Αμπελοκήπους από τα πολυτελή γραφεία της Μεσογείων, χωρίς ουδέποτε να διαφημίζει αυτή την επιλογή του. Δείγμα της σημασίας που δίνει στην ουσία και όχι στο «φαίνεσθαι», ιδιότητα που σίγουρα θα τον διακρίνει και ως δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ