Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΔΕΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗ 2η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΓΑΘΩΝ

Ο Δεσμός, με τη στήριξη του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», συγκεντρώνει για δεύτερη χρονιά πάνες, βρεφικές τροφές μακράς διαρκείας και γάλατα εβαπορέ για να στηρίξουμε οργανισμούς που έχουν ανάγκη.

Καλούμε λοιπόν όλους τους δρομείς, εθελοντές και συμμετέχοντες στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια του Δεσμού και να μας βοηθήσουν να βοηθήσουμε, όπου υπάρχει ανάγκη.

Σημεία συγκέντρωσης αγαθών: Τις ημέρες του Registration (4-5 Απριλίου), στο Περίπτερο του Δεσμού στον Λευκό Πύργο, αλλά και την ημέρα του Μαραθωνίου (6 Απριλίου) στο σημείο τερματισμού. Επιπλέον, μπορείτε να τα φέρετε τα αγαθά κάθε στιγμή και στο γραφείο του Δεσμού (Δωδεκανήσου 23, στο Μέγαρο Μιχαηλίδη στον 5ο όροφο), καθημερινά μεταξύ 10:00-18:00 (τηλ. 2315 316700).

Κατά τη διάρκεια της 1ης Μαραθώνιας Συλλογής Αγαθών στο πλαίσιο του περσινού 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», συλλέξαμε βρεφικά είδη για 5 οργανισμούς του δικτύου μας και βοηθήσαμε συνολικά 58 μικρά παιδιά και βρέφη. Ας συμβάλλουμε όλοι να αυξήσουμε τα νούμερα αυτά φέτος!

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα της 6ης Απριλίου

Παράλληλα, ο Δεσμός -όπως και όλοι οι υπόλοιποι συνεργαζόμενοι φορείς κοινωνικής ευθύνης- δέχεται εγγραφές δρομέων για τη Running Team, με την οποία θα τρέξει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και στους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. και 10.000 μ..

Η Οργανωτική Επιτροπή θα προσφέρει το ποσό των 5 ευρώ για κάθε εγγραφή που θα πραγματοποιηθεί μέσω των 19 συνεργαζόμενων φορέων του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης (Δεσμός, Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Λάμψη, Μέλισσα, Αμυμώνη, ΕΛΕΠΑΠ, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Hope Spot, A21 Campaign, Παιδικός Αντιρευματικός Αγώνας, Άσυλο του Παιδιού, Praksis, Περπατώ, Το Καταφύγιο Γυναίκας, ΠΑΣΠΑ Μακεδονίας - Θράκης, Ανοιχτή Αγκαλιά, Κέντρο ΑΜΕΑ «Ο Σωτήρ»), μέχρι τη λήξη των εγγραφών στις 19 Μαρτίου.

Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας και όλους τους Δήμους από τους οποίους διέρχεται η διαδρομή. Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ε.Ο.Ε., του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και υποστηρίζεται από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης και πλήθος θεσμικών υποστηρικτών και εθελοντικών φορέων.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ