Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

"LIFE AND SPACE", ΣΤΟΝ ΣΚΑϊ

Η νέα εκπομπή «LIFE AND SPACE» με παρουσιάστρια την interior designer Σίσσυ Φειδά θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 16.00.

Η εκπομπή φιλοξενεί και παρουσιάζει στους τηλεθεατές, μία ευρεία γκάμα θεμάτων, που αφορούν στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση.

Πιστεύοντας πως η αισθητική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, η εκπομπή ενημερώνει σε σχέση με τάσεις και ειδήσεις της διεθνούς επικαιρότητας, παρουσιάζει αφιερώματα σε διαφορετικά στυλ και προτείνει ιδέες και λύσεις για την αξιοποίηση αντικειμένων που ήδη διαθέτουμε στο χώρο μας.

Έλληνες αρχιτέκτονες με διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση, μιλούν για τα σημαντικότερα έργα τους, ενώ δημιουργοί, καλλιτέχνες και πρόσωπα τηςshowbiz ανοίγουν την πόρτα τους και μοιράζονται μαζί μας εικόνες από τον προσωπικό τους χώρο.

Γκαλερί, μουσεία, πρωτοποριακά κτίρια και θέματα lifestyle πρωταγωνιστούν στις στήλες της εκπομπής, όπως επίσης ρεπορτάζ αγοράς και συμβουλές διαμόρφωσης χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες ανθρώπων διαφορετικών προφίλ και ηλικιών.

«LIFE AND SPACE» κάθε Κυριακή στις 16.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ