Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΕΦΕΝΣ: "ΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ...; ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ...; ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ...!!)

Είχε μεγάλη πλάκα η σημερινή συνέντευξη τύπου του Χουμπ Στέφενς αμέσως μετά το 3-0 του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:

“Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά όχι από την εμφάνιση. Στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα κάναμε πολλές ενέργειες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Σήμερα κάναμε πράγματα που κάποιες φορές οδηγούσαν σε καλούς συνδυασμούς και κάποιες άλλες ενέργειες για τις οποίες απορούσα”

Για τα παράπονα Σάντσεζ: “Εκείνος είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, όχι εγώ. Είπα κι εγώ κάποια πράγματα στο διαιτητή μετά το ματς αλλά δεν ήταν ικανοποιημένος με αυτά που άκουγε και σταμάτησα. Δε λέω ότι ήταν ο λόγος που δεν παίξαμε καλά”

Για τις μεταγραφές: “Δεν ξέρω ποιος έρχεται ή ποιος φεύγει. Είναι έκπληξη και για σας και για μένα. Ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές. Αν μιλήσουμε για ονόματα, δε θέλω να δώσω καμιά απάντηση”.

Για τον νέο στόπερ: “Παίρνουμε αμυντικό; Δεν το ξέρω”.

Αν έχει λόγο για μεταγραφές: “Ναι, αλλά εντός των τειχών, όχι δημόσια”.

Για το σκεπτικό με το οποίο αποκτήθηκε ο Νάτχο: “Ξέρουμε την ομάδα, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη. Βρήκαμε έναν ποδοσφαιριστή ελεύθερο και καλό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχωρίζουμε κάποιον στόχο, απλά υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια ακόμη”

Για την απόκτηση του Γκσπούρνινγκ: “Είναι φυσιολογικό. Αν πάθαινε κάτι κάποιος, θα είχαμε πρόβλημα. Θέλαμε έναν έμπειρο”.

Αν βασικός στόχος είναι το κύπελλο: “Οχι, έχουμε πολλά ματς. Πήραμε τον Νάτχο που ήταν ελεύθερος χωρίς να ξεχωρίζουμε κάποιον στόχο”.

Για την φημολογία ότι ο Τζιόλης θα συνεχίσει στην Τουρκία: “Δεν ξέρω για τις φήμες. Εχουμε μαζέψει πολλούς παίκτες, ο ανταγωνισμός είναι καλός και πρέπει να τον διαχειριστούν οι παίκτες. Χρειαζόμαστε μεγάλη ομάδα γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια και ο ανταγωνισμός σίγουρα είναι ένα πράγμα που χρειαζόμαστε. Εγώ θέλω όλη την ομάδα, αν κάποιος δεν θέλει τον ανταγωνισμό μπορεί να φύγει. Ο Αλεξ δεν μου έχει πει, πάντως, κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι αν ένας παίκτης θέλει να φύγει θα το πει πρώτα σε εμένα”.

Για τις εκτελέσεις φάουλ του Βούκιτς: “Το δεύτερο ήταν φανταστικό, ήταν πραγματικά σπουδαίο. Το πρώτο νομίζω ότι φταίει και ο τερματοφύλακας, αλλά ήταν πολύ δύσκολο, ήταν σχεδόν πάνω από την γραμμή. Ημουν μακριά 70 μέτρα, είδα από εκεί την μπάλα να πηγαίνει μέσα και δεν το πίστευα, να με συγχωρεί και ο αντίπαλος τερματοφύλακας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ