Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ "ΠΟΝΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΙΖΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνελήφθη έπειτα από αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, βραδινές ώρες της 30-01-2014 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράβασης Νόμου Περί Ναρκωτικών και Νόμου Περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα 29 έως 30-01-2014 εισήλθε εντός ιατρείου και δύο γραφείων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τα οποία αφαίρεσε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία τηλεόραση, ιατρικά όργανα καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα εισήλθε σε πολυκατοικία αφού παραβίασε παράθυρο κλιμακοστασίου, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία συγγενικού προσώπου του συλληφθέντα, στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλαπέντα αντικείμενα, τα οποία είχε μεταφέρει ο ίδιος εκεί και ένα αεροβόλο πιστόλι, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επτά ναρκωτικά χάπια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ