Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ»

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρουν ως υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα επαναλάβω πως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να ανοίξω τα χαρτιά μου. Όπως έχω τονίσει σε προηγούμενη δήλωση μου, η δημόσια συζήτηση γύρω από τον επόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνεχίζεται.

Η κοινωνία έχει να προτείνει σοβαρές και αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις. Ανθρώπους που είναι έτοιμοι να προτάξουν το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό, ανθρώπους έντιμους, αυθεντικούς και ακέραιους, που βάζουν πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες τους.

Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζω δημόσια πως ένα τέτοιο πρόσωπο που συγκεντρώνει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των Θεσσαλονικέων είναι ο εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης.

Ένας δικαστικός λειτουργός με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, ασυμβίβαστος και μαχητικός, ένας άνθρωπος που μπορεί, αν το θελήσει ο ίδιος, να προσφέρει πολλά στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Πιστεύω πως τέτοιες γνήσιες και καθαρές φωνές δεν πρέπει να απέχουν από τα κοινά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ