Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΣΕΝ;

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάνι Χούσεν από τον Αγιαξ με τη μορφή δανεισμού. Ο 23χρονος Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί την επιλογή να αγοράσει τα δικαιώματά του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Χούσεν ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Φορτούνα Σιτάρντ και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Eredivisie σε ηλικία 17 ετών στον αγώνα με την Γκοου Αχέντ Ιγκλς. Η αγγλική Φούλαμ διέκρινε το ταλέντο του και το 2009 αποφάσισε να επενδύσει πάνω του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετακόμισε στην Αγγλία, εντάχθηκε στις μικρές ομάδες της Φούλαμ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φορέσει τη φανέλα των Λονδρέζων. Το 2010 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ελσίνκι πριν επιστρέψει στη Φούλαμ για να φύγει ξανά το καλοκαίρι του 2011 για την πρώην του ομάδα, τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Αγιαξ που τον απέκτησε από τη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2012. Το ντεμπούτο του με την ομάδα του Αμστερνταμ έγινε σε αγώνα Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είχε 14 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα, δύο συμμετοχές κι ένα γκολ στο Champions League (κόντρα στην Μπαρτσελόνα), τρεις συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ στο Κύπελλο Ολλανδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ