Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Δελτίο τύπου:
Αγαπητές Συμπολίτισσες, αγαπητοί Συμπολίτες
Ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου Δέλτα, έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω και της κρισιμότητας που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έχουμε πίσω μας μια σημαντική εμπειρία διαχείρισης της εξουσίας, της επίλυσης μικρών και μεγάλων θεμάτων της καθημερινότητας και της υλοποίησης έργου για την ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου Δέλτα και των κατοίκων του.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να εργαστούμε χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και αποκλεισμούς, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον , με όραμα, και ελπίδα,

Πορευόμαστε στην προσπάθεια αυτή, με γνώμονα την συλλογική συμμετοχή, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία. Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας θα περιλαμβάνει άτομα άξια, έντιμα, πρακτικά και ανιδιοτελή, με διάθεση προσφοράς, κοινωνικά ευαίσθητα. Άτομα που θα συνεργασθούν ισότιμα, ελεύθερα, δημοκρατικά και υπεύθυνα, για το κοινό όφελος .

Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες του Δήμου Δέλτα και σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις να στηρίξουν τις θέσεις μας, υπερβαίνοντας κομματικές επιλογές και χρίσματα. Στη συστράτευση αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο ικμάδας, έμπνευσης και αφιέρωσης στα προβλήματα και τις ομολογουμένως, πολλές απαιτήσεις του Δήμου και θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της ψήφου τους.

Γεώργιος Γλώσσης
Δήμαρχος Δέλτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ