Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ

Είναι ωραίο η παρουσία μας να συνοδεύεται από μια ευχάριστη και φρέσκια μυρωδιά. Εκτός από το άρωμα που βάζουμε στο δέρμα μας, υπάρχουν αρκετοί άλλοι τρόπο για να μυρίζουμε πάντα ωραία, σε κάθε ώρα της ημέρας, όπου και αν βρισκόμαστε. Ακολουθήστε μερικές συμβουλές που θα φτιάξουν όχι μόνο τη δική σας διάθεση αλλά και των γύρω σας.

1. Η κολόνια: αφού την εφαρμόσετε στο δέρμα, μην την τρίψετε. Ψεκάστε στους καρπούς, στον πίσω μέρος του λαιμού ή αν είναι βαριά, ψεκάστε στον αέρα και περάστε από μέσα. Αν τρίψετε την κολόνια, το μόνο που θα πετύχετε είναι να χαθούν οι πιο λεπτές νότες αρώματος και έτσι δε θα μυρίζει όπως νομίζετε.

2. Τα μαλλιά: είναι ένα σημείο που όχι μόνο απορροφά εξωτερικές μυρωδιές όπως το τσιγάρο αλλά και εκκρίνει μυρωδιά. Συνεπώς, πρέπει πρώτα από όλα να φροντίζετε για την καθαριότητά τους. Επίσης αν δεν θέλετε να φορέσετε κάποιο άρωμα στο δέρμα σας, μπορείτε να πάρετε ειδικά αρώματα για τα μαλλιά τα οποία θα αφήσουν μια ευχάριστη μυρωδιά στο πέρασμά σας.

3. Pillow spray: είναι ευχάριστο καθώς πέφτουμε για ύπνο να έχουμε μια χαλαρωτική μυρωδιά. Προμηθευτείτε ειδικά spray για το μαξιλάρι όπως αυτά που περιέχουν λεβάντα, τα οποία θα σας ηρεμήσουν αλλά και θα διατηρήσουν την αίσθηση φρεσκάδας ακόμα και όταν ξυπνήσετε.

4. Τα ρούχα: πολλές φορές τα ρούχα εγκλωβίζουν μυρωδιές από το περιβάλλον με αποτέλεσμα να μη μυρίζουν ευχάριστα. Πρέπει πάντα να αερίζετε τα ρούχα που έχετε φορέσει και δε θα πλύνετε μετά από κάθε χρήση καθώς και να εξοπλίσετε τη ντουλάπα σας με ειδικά αρωματικά φακελάκια ώστε να μυρίζουν πάντα φρεσκοπλυμένα. Και φυσικά να μην ανακατεύετε τα καθαρά με τα φορεμένα.

5. Ψεκάστε το σώμα: τα σημεία που είναι πιο ζεστά στο σώμα μας βοηθούν τα αρώματα να διαχέονται καλύτερα στο χώρο. Έτσι, αν θέλετε να έχετε μια ελαφριά μυρωδιά ψεκάστε πίσω από τα γόνατα, στο εσωτερικό των μοιρών και στην κοιλιά.

6. Ο συνδυασμός: αν θέλετε το άρωμα σας να κρατήσει όλη μέρα, το μυστικό δεν είναι μια δυνατή κολόνια αλλά το αντίστοιχο body lotion του αρώματος σας. Εφαρμόστε πρώτα την κρέμα σε όλο το σώμα και μετά το άρωμα σε συγκεκριμένα σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ