Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ... ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ!

Ουρές από τα ξημερώματα έξω από εφορίες και τράπεζες, για να προλάβουν οι πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας ή να παραδώσουν πινακίδες.

Η εικόνα όμως στις τράπεζες είτε για την κατάθεση πινακίδων, είτε για τον κλειδάριθμο είναι απίστευτη. Οι ουρές άρχισαν να μεγαλώνουν με εκατοντάδες πολίτες να περιμένουν πριν ανοίξουν οι πόρτες.

Το πρόστιμο να είναι τσουχτερό και να ισούται με το διπλάσιο των τελών σήμερα αναμένεται να επικρατήσει στις τράπεζες και τα ΕΛ.ΤΑ. Το αδιαχώρητο.

Δεν υπάρχει λόγος να δοθεί παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας τόνισε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χ. Θεοχάρης.

Όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, είναι πολύ πιθανό να δοθεί αριθμός πρωτοκόλλου σε όσους πολίτες δεν προλάβουν να εξυπηρετηθούν σήμερα στις εφορίες (είτε για τα τέλη κυκλοφορίας είτε για την κατάθεση πινακίδων), οι οποίες θα είναι ανοικτές για το κοινό έως τις 12 το μεσημέρι και να εξυπηρετηθούν τις επόμενες μέρες χωρίς πρόστιμο.

Ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι πληρώθηκαν περίπου 5 εκατομμύρια βεβαιώσεις και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Απομένουν να πληρωθούν μισό εκατομμύριο τέλη κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ