Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες της 29-12-2013 στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, κλοπής και πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, οι συλληφθέντες μαζί με δύο συνεργούς τους, που αναζητούνται, την 28-12-2013 αφαίρεσαν από περιοχή της Αττικής Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο στη συνέχεια τοποθέτησαν πινακίδες άλλου αυτοκινήτου, το οποίο τύγχανε ακινητοποιημένο.

Μετά την κλοπή του αυτοκινήτου και την τοποθέτηση των πινακίδων του έτερου οχήματος, οι δύο συλληφθέντες το μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την παράδοσή του σε άλλο άτομο, που επίσης αναζητείται.

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του ακινητοποιημένου οχήματος και σχετικά έγγραφα που βρίσκονταν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και αντιστοιχούσαν, επίσης, στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, τα οποία και βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατά τη σύλληψή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών αναζητηθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ