Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ Η ΜΙΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ (φωτογραφία)

Η φωτογραφία είναι πριν από δέκα χρόνια στη Ρόδο. Σε αυτή την εικόνα οι μυημένοι γνωρίζουν την Ντέμπορα, την μαύρη τράνς φίλη της Μίνας που σήμερα πλέον ζει στον Καναδά μόνιμα και ήταν εκείνη που βοήθησε την ηθοποιό στα πρώτα βήματά της στην Αθήνα. Ποια είναι η Μίνα από τ΄αγόρια;

Η Μίνα είναι το παλικάρι με το λευκό φανελάκι που βρίσκεται μπροστά από όλους τους υπόλοιπους και το όνομά του ήταν τότε Μηνάς Κυνηγός . Η αλλαγή είναι εντυπωσιακή.

Για την ιστορία να σας πώς ότι η Μίνα Ορφανού είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την ερμηνεία της στην ταινία «Στρέλλα», ενώ δοκιμάστηκε και στο θέατρο. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες», στο οποίο υποδύεται τη Λίζα Βασιλιά.

Στην ουσία υποδύεται ένα κομμάτι της ζωής της, την αδελφή του Μάρκου, που γεννήθηκε Λάμπης και ανακάλυψε νωρίς ότι είναι μια γυναίκα παγιδευμένη σε αντρικό σώμα.

Η Μίνα Ορφανού πάντως, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της: «Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου ήταν που έγινα μια όμορφη γυναίκα. Όλα τα άλλα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έρχονται. Το χάρισμα της φύσης δεν εξαγοράζεται όμως.

Οπότε, το ότι πήγα κόντρα στην αρχική φύση και το αποτέλεσμα είναι όμορφο με κάνει να πιστεύω ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου. Είμαι 28 ετών, έχω ήδη ζήσει τρεις ζωές, του παιδιού, του γκέι, της τρανσέξουαλ, και τώρα ζω την τέταρτη, τη ζωή της γυναίκας – αυτή η τελευταία είναι η πιο όμορφη» έχει πει, μεταξύ άλλων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ