Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΣΧΟΥΛΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Μοσχούλας, ο οποίος, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «Έχεις Επιλογή», επισκέφτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με επιχειρηματίες.

«Η κεντρική εξουσία με τις πολιτικές που ακολουθεί κατάφερε να ποινικοποιήσει το επιχειρείν και να οδηγήσει με τα μνημόνια της στην ανεργία χιλιάδες ανθρώπους. Έχουμε επιλογή και μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Επιλέγουμε τα μαγαζιά της γειτονιάς μας για τα καθημερινά και όχι μόνο ψώνια και όχι τα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές εταιρίες» σημείωσε ο κ. Μοσχούλας. Ο ίδιος συμπλήρωσε «Είναι ανάγκη τις ημέρες των γιορτών να στηρίξουμε τα καταστήματα του δήμου μας, το μπακάλικο, το φούρνο, την ταβέρνα, την μικρή επιχείρηση. Έχουμε επιλογή να ενισχύσουμε τους συνδημότες μας. Να κρατήσουμε ανοιχτά τα καταστήματά τους και να κρατήσουμε στη δουλειά το γείτονά μας».

Από την πλευρά τους, καταστηματάρχες και περαστικοί εξέθεσαν στον κ. Μοσχούλα και τα μέλη της παράταξης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής και την έλλειψη έργων υποδομής και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ευχήθηκε επίσης καλή χρονιά στους συνομιλητές του και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το 2014 είναι το έτος των ανατροπών. «Έχουμε την επιλογή να γυρίσουμε την πλάτη σε όσους μας έδωσαν φρούδες ελπίδες και σε όσους μας πήραν το χαμόγελο. Ας είναι οι δημοτικές εκλογές η αρχή της αλλαγής» είπε χαρακτηριστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή φωτογραφικό υλικό του κ. Μοσχούλα μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα της παράταξης στοwww.exeis-epilogi.gr.

Επίσης όλες οι δραστηριότητες του υποψηφίου δημάρχου Ιωάννη Μοσχούλα βρίσκονται στο fan page της ομάδας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ