Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ!

Τα προφυλακτικά που κατασκευάζονται με τα διεθνή πρότυπα είναι πολύ μεγάλα για την πλειονότητα των Ινδών, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 1.000 άνδρες στην Ινδία.

Συγκεκριμένα, η μελέτη διαπίστωσε ότι πάνω από το 50% των ανδρών που μετρήθηκαν διέθεταν γεννητικά όργανα μικρότερα από τα διεθνή πρότυπα για τα προφυλακτικά.

Η διετή μελέτη διεξήχθη από το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας, σε περισσότερους από 1.200 εθελοντές από όλη τη χώρα, ανεξαρτήτως τάξης και θρησκείας, ενώ τα γεννητικά τους όργανα μετρήθηκαν με απόλυτη ακρίβεια.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συμπέρασμα της επιστημονικής προσπάθειας απέδειξε ότι περίπου το 60% των Ινδών έχουν γεννητικό όργανο μεταξύ τριών και πέντε εκατοστών, πιο μικρό από τα διεθνή πρότυπα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του προφυλακτικού.

Τέλος, ο γιατρός Τσάντερ Πούρι, ειδικός στην αναπαραγωγική υγεία του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας της Ινδίας, δήλωσε στο BBC ότι υπάρχει προφανής ανάγκη για ειδική παραγγελία προφυλακτικών στην Ινδία, δεδομένου ότι αυτά που κυκλοφορούν τώρα στο εμπόριο είναι πολύ μεγάλα για τον μέσο Ινδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ