Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αναλυτικά...
Μουσικά προγράμματα, λαμπερές παρουσίες αλλά και ζωντανή σύνδεση με το Θησείο περιλαμβάνει το αποψινό εορταστικό μενού του καναλιών.

Το τηλεοπτικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς


Δημόσια Τηλεόραση
Σύνδεση με το Θησείο, όπου εξελίσσονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, θα κάνει η ΔΤ από τις 22:00 έως τις 02:30. Τραγουδούν για το νέο έτος ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Γιώτα Νέγκα.


MEGA
22:50 Ο Καλός, ο Κακός και ο 'Ασχημος στην Ακτή Πειραιώς
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς συνεργάζονται και φιλοξενούν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σ' ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα. Μια μοναδική μουσική παράσταση που παντρεύει μουσική, τραγούδι, θεατρικά και πολλά happenings. Από rock n' roll μέχρι φλαμένγκο, ηθοποιοί και τραγουδιστές δημιουργούν «τον πιο βίαιο πολιτικό και σεξουαλικό πανζουρλισμό της Εμφυλίου».

02:20 ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ
Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με αγαπημένα τραγούδια. Μια βραδιά με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μετά τα μεσάνυχτα.


ANT1

23:00 ΤΑ ΚΑΡΤΝΑΣΙΑΝΣ
Τα Καρντάσιανς ετοιμάζουν γλέντι με τον Λευτέρη Πανταζή, τις Melisses και τη Νίνα Λοτσάρη.

01:00 THALASSA PEOPLE STAGE

03:30 ΑΝΟΔΟΣ STAGE


ALPHA

21:00 Νόστιμη γη
Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, με πλάνα που δεν έχουν προβληθεί, από όλες τις εκπομπές της «Νόστιμης γης», θα παρουσιάσει ο Βασίλης Καλλίδης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Ένα γευστικό επεισόδιο με πολλές εκπλήξεις και νέες συνταγές. Γλέντι με τσαμπουνιέρηδες στη Νάουσα της Πάρου. Γιορτή Τράτας στον Κότρωνα της Μάνης. Μια μοναδική μικροζυθοποιεία και ένα αγρόκτημα βιολογικών προϊόντων από την Εύβοια. Ένα υπέροχο καστανογλυκό από την Καστάνιτσα Αρκαδίας. Ένα όμορφο Μοναστήρι και ένα λουκούλλειο γεύμα με γλέντι στη Σητεία, λιαστά κρασιά στη Σιάτιστα και μια συνταγή με χυλοπίτες και γιαουρτόσκορδο. Ακόμη, θα ακούσουμε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από το Μουσικό σχολείο Δράμας και ο Βασίλης Καλλίδης θα μοιραστεί μαζί μας μια συνταγή για την πιο υπέροχη βασιλόπιτα.

22:00 Στην υγειά μας ρε παιδιά
O Δημήτρης Μπάσης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Παναγιώτης Πράτσος και η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνουν το μικρόφωνο. Οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Χάρης Ρώμας, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παρθένα Χοροζίδου πατάνε τον διακόπτη της χαράς.
Οι Αγγελική Νικολούλη, Κώστας Χαρδαβέλας, Πέτρος Λαγούτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μάριος Αθανασίου, Ελισάβετ Μουτάφη, Μηνάς Βιντιάδης, Τζέση Παπουτσή, Ελένη Καστάνη, Πατρίκιος Κωστής, Βασιλική Αγγέλη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλλα Γιαμπουρά, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη μπαίνουν στο σπίτι σας και γίνονται συνδαιτυμόνες σας την ώρα της γιορτής.
Ακόμη, εορταστικές μελωδίες από νέα παιδιά της φιλαρμονικής του Δήμου Παλλήνης και παραδοσιακοί κρητικοί χοροί από τον λαογραφικό όμιλο Χανίων βάζουν το ελληνικό χρώμα στην αλλαγή του χρόνου.


STAR

21:00 ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ
Ο πανίσχυρος σουλτάνος Σαχριάρ αντιπαθεί το γυναικείο φύλο. Η αιτία οφείλεται στη συμπεριφορά της πρώτης συζύγου του, που όχι μόνο δεν του ήταν πιστή, αλλά είχε συνεργαστεί σε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Παρόλα αυτά, οι καταστάσεις τον αναγκάζουν να παντρευτεί την Σεχραζάντ, κόρη ενός βεζίρη και παιδικής του φίλης. Όμως, αυτό που σκοπεύει να κάνει ο Σαχριάρ είναι να εκτελέσει τη Σεχραζάντ το επόμενο μόλις πρωί, μετά το γάμο τους. Η νεαρή κοπέλα, που γνωρίζει τις προθέσεις του Σαχριάρ, προκειμένου να σώσει τη ζωή της αλλά και να απαλύνει τη σκληρή καρδιά του, θα αρχίσει να του διηγείται υπέροχα παραμύθια...

01:00 ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μαγνητοσκοπημένο το μουσικό πρόγραμμα από το νυχτερινό κέντρο «Θέα» (καλοκαίρι 2011). Τραγουδούν το νεανικό σύνολο Νίκος Οικονομόπουλος, Νίνο, Πάολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ