Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ 53ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στις 19/12 από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που «κατέβαζε» υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 53χρονος είχε εντοπιστεί από τις αρχές ύστερα από διαδικτυακή έρευνα. Ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό του, μετακινούταν σε διαφορετικά, κάθε φορά, καταστήματα–καφετέριες και συνδεόταν στο διαδίκτυο από την ασύρματη σύνδεση κάθε καταστήματος.

Πρόκειται για τον Παππά Μιχαήλ του Γεωργίου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε στις 23.08.1960 στο Βόλο Μαγνησίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.



Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ