Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2014 (δείτε τι άλλο προβλέπουν...)

Εξεγέρσεις, επαναστάσεις, πραξικοπήματα, τρομοκρατικά χτυπήματα και το τέλος πολλών πολιτικών ηγετών. Το 2014, έτος του Αλόγου, δεν θα είναι εύκολη ούτε ήρεμη χρονιά, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, αφού τα ουράνια φαινόμενα «δείχνουν» πως θα ζωντανέψει ο εφιάλτης ενός παγκόσμιου κραχ, με νέα κατάρρευση της οικονομίας της Αμερικής. 
Σαρωτικές αλλαγές σηματοδοτούν τα ουράνια δρώμενα της νέας χρονιάς και για τη χώρα μας (ειδικά στο πολιτικό σκηνικό), όπου τα άστρα προβλέπουν μεταξύ άλλων επιστροφή του Κώστα Καραμανλή και διάλυση του ΠΑΣΟΚ!

Λίγα 24ωρα πριν από την αλλαγή της χρονιάς η «Espresso της Κυριακής», σε μια προσπάθεια ζωδιακής και πλανητικής ανάλυσης του «έτους του Αλόγου», της πιο γρήγορης χρονιάς από το 1990 έως σήμερα, ζήτησε από τη γνωστή αστρολογική σύμβουλο Δήμητρα Παπανικολοπούλου (ειδικευμένη στις πολιτικές προβλέψεις και εκπρόσωπο της American of Astrologers of Hellas) τη χαρτογράφηση των πιο κρίσιμων γεγονότων, που σύμφωνα με τα άστρα, θα φέρει το 2014 εντός και εκτός των συνόρων:

«Στην Ελλάδα οδηγούμαστε σε πρόωρες εκλογές, με πιθανότητες αστρολογικά 70% να γίνουν μέχρι το φθινόπωρο. Τις εκλογές αυτές μάλιστα δεν θα τις προκαλέσει η λαϊκή απαίτηση ή η πρωτοβουλία κάποιου κόμματος, αλλά ένα τυχαίο και δυσάρεστο γεγονός» επισημαίνει η αστρολόγος και συνεχίζει:

«Η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει ηγέτη, ενώ θα υπάρξουν σοβαρές κινήσεις για την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος θα κληθεί μάλιστα από τον ίδιο τον λαό να κυβερνήσει και θα πάρει την όποια απόφαση με γνώμονα αυστηρώς προσωπικά του κριτήρια. Επίσης, διαλύεται το ΠΑΣΟΚ και θα υπάρξει άνοδος σε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Χρυσή Αυγή, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ιδρύεται νέο κόμμα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (περίπου 70%) για τη δημιουργία κυβέρνησης προσωπικοτήτων. Ολα δείχνουν ότι η Ελλάδα αλλάζει ρώτα μετά τις 21 Νοεμβρίου 2014. Η Κρήτη θα γράψει τη δική της ιστορία μέσα στο νέο έτος».

Δολοφονίες και… πένθος στην Αγγλία

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα αστρολογικά δρώμενα φανερώνουν πως επίσης το φθινόπωρο της νέας χρονιάς (που φαίνεται για πολλούς λόγους και για πολλές χώρες να είναι καθοριστικό) θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για τη Γερμανία.

«Η χρονιά του Αλόγου είναι η χρονιά των ριζοσπαστικών αποφάσεων τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. Από την άλλη, κατά τη διάρκεια του 2014 η παγκόσμια ύφεση θα προκαλέσει πολέμους, μετατοπίσεις πληθυσμών, αλλά και σοβαρά τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αμερική και Ευρώπη, της οποίας το μέλλον θα επηρεάσουν θρησκευτικοί φανατισμοί.

Καθοριστικό ρόλο στα Βαλκάνια αλλά και στη Μεσόγειο θα παίξει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, που ενδυναμώνει την παρουσία του. Ωστόσο στη Ρωσία θα σημειωθεί τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ διαφαίνεται και ισχυρός κίνδυνος για τον πρόεδρο» λέει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου, που προσθέτει:

«Κίνδυνος διαφαίνεται και για την υγεία του πρόεδρου της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα. Η οικονομία της Αμερικής θα καταρρεύσει ξανά, ενώ νέοι πολιτικοί στο προσκήνιο θα αλλάξουν την Ιστορία της χώρας. Η Κίνα θα καθορίσει τον παγκόσμιο οικονομικό ιστό. Στην Ιταλία θα διαλυθεί η κυβέρνηση και θα οδηγηθούν σε εκλογές, ενώ θα έχουμε και το τέλος του Πάπα. Μεγάλα, όμως, θέματα για το οικονομικό της μέλλον θα έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μία φορά η Κύπρος. Στη Βρετανία διαφαίνεται το τέλος ενός σημαντικού (για δεκαετίες) προσώπου, που θα “φύγει” βυθίζοντας σε πένθος τη χώρα».

Ο τυχερός αριθμός επτά, η χρονιά του Αλόγου και οι παγκόσμιες αλλαγές!

Οι χρονιές του Αλόγου δεν είναι ποτέ «ήσυχες», όπως εξηγεί η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, αφού τα αστρολογικά δρώμενα δείχνουν πως τα έτη αυτά ο πλανήτης αλλάζει. «Τυχερός αριθμός είναι το μυστικό επτά (7), ενώ το Αλογο έχει να κάνει με τις γεωργικές εργασίες και τις μάχες. Τον Μάρτιο θα έχουμε ένα ακριβές τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα ίδιο με εκείνο που είχε σχηματιστεί το 1932-1934. Με την αστρολογική αυτή όψη το 1933 ο Αδόλφος Χίτλερ είχε ανέβει ως καγκελάριος στο πρωθυπουργικό αξίωμα της Γερμανίας.

Πολλές χώρες θα είναι προετοιμασμένες για τέτοιου τύπου δικτατορίες ακόμη και σήμερα. Φέτος συγκεκριμένα έχουμε τη χρονιά του ξύλινου Αλόγου και είναι ίδια ακριβώς με τις χρονιές του 1990-1991, που άλλαζε ο χάρτης του πλανήτη, με την ένωση της Γερμανίας, την πτώση της ΕΣΣΔ και όχι μόνο. Γενικότερα και οι άλλες χρονιές του Αλόγου στο παρελθόν έδωσαν παγκόσμιες αλλαγές (1930, 1966). Οι εκλείψεις τον Απρίλιο, η σεληνιακή στον Ζυγό και η ηλιακή στον Ταύρο, θα τελειώσουν πολλά πολιτικά συστήματα και θα φέρουν νέες πολίτικες μεθόδους».

Το 2014 μάλιστα φαίνεται πως μπορεί να χαρακτηριστεί «χρονιά των εξεγέρσεων». Ο αστρολογικός χάρτης των πολιτικοκοινωνικών προβλέψεων δείχνει, σύμφωνα με την ειδικό, ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και μεταναστευτικές εξεγέρσεις σε Αίγυπτο, Μέση Ανατολή και Ινδία. «Μεταναστευτικές εξεγέρσεις θα έχουμε και σε ευρωπαϊκά κράτη και συγκεκριμένα στην Ιταλία, στη Σουηδία και ειδικά στην Ισπανία, όπου η εξέγερση θα είναι ιστορική.

Μεγάλες φυσικές καταστροφές θα στιγματίσουν την Τουρκία, που θα βιώσει σφοδρό σεισμό, ενώ ο Εγκέλαδος θα χτυπήσει το Λος Αντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Τυφώνες και παλίρροιες θα χτυπήσουν το Λονδίνο και την Αμερική. Σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων θα επηρεάσουν και την Ιαπωνία, την Ινδία και το Πακιστάν. Λόγω των φυσικών καταστροφών προβλέπονται και μεγάλες μετατοπίσεις πληθυσμών. Παράλληλα όμως έρχονται και πολλά θετικά το 2014, καθώς θα ανακαλυφθούν νέα σημαντικά φάρμακα και μέθοδοι στην Ιατρική. Γενικά, το έτος αυτό είναι του ξεκαθαρίσματος και της αφύπνισης, το έτος των μεγάλων αλλαγών και αποφάσεων. Και σε ατομικό επίπεδο, αφού οι περισσότεροι θα ψάξουν να βρουν την Ιθάκη τους, σαν τον Οδυσσέα».

Ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν!

Το 2014 φέρνει αρκετές αλήθειες, νέες επαγγελματικές συνεργασίες και αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις

Η Δήμητρα Παπανικολοπούλου εξηγεί τις επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις των ζωδίων μέσα στο 2014, επισημαίνοντας ποια θα είναι τα ευνοημένα ζώδια και ποιοι θα χρειαστούν μεγαλύτερη προσπάθεια.

Κριός – Η ώρα της αφύπνισης
Θα υπάρξουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα, που όμως θα ξεπεραστούν μετά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Η νέα χρόνια αλλάζει τη ζωή σας σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα. Είναι η ώρα της αφύπνισής σας. Οι σχέσεις θα περάσουν κάποιες δυσκολίες, που σταδιακά θα εξομαλυνθούν. Προσοχή σε μικροατυχήματα. Το 2014 θα σας φέρει έσοδα και θα δείτε ουσιαστικά τα εισοδήματά σας να αυξάνονται. Προσοχή σε συγκρούσεις με εταίρους ή συναδέλφους, γιατί μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε πλήρη ρήξη των σχέσεων.

Ταύρος – Αντιμέτωποι με αλήθειες
Το 2014 δεν είναι τόσο ευνοϊκό για τις σχέσεις σας, όσο για να αυξήσετε το κεφάλαιό σας. Κατά την έναρξη της περιόδου θα παραμείνετε αρκετά ενεργοί. Ωστόσο το δεύτερο εξάμηνο μπορεί να σας δώσει κάποια ασθένεια – ο Νοέμβριος μπορεί να είναι δύσκολος για την υγεία σας. Το πρώτο τρίμηνο θα υπάρξουν προβλήματα οικονομικά και επιπλοκές με ακίνητα. Η αντίστροφη φορά του Ερμή θα σας φέρει αντιμέτωπους με αλήθειες. Η έκλειψη στις 28 Απριλίου στο ζώδιό σας θα φέρει συναισθηματικές συγκρούσεις.

Δίδυμοι – Εσοδα και ευκαιρίες
Η χρονιά θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Το δεύτερο εξάμηνο θα βρίσκεστε συνεχώς σε εγρήγορση. Παρά τους δύσκολους καιρούς, θα έχετε πολλά έσοδα και ταξίδια. Θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους συνεργασίας! Θα πρέπει από 7 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου να είστε προσεκτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά ζητήματα, διότι ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φορά. Φέτος θα πρέπει να επανεξετάσετε ζητήματα σχέσεων και να πάρετε αποφάσεις γι’ αυτές.

Καρκίνοι – Επαγγελματική απογείωση
Το 2014 έρχεται για να σας απογειώσει επαγγελματικά. Θα έχετε αμέτρητες ευκαιρίες για να βρίσκεστε με φίλους και θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Πρέπει όμως να αποβάλετε το άγχος από τη ζωή σας, διαφορετικά κινδυνεύει η ψυχική σας υγεία. Προσοχή σε προβλήματα που θα εμφανιστούν στο πεπτικό σας σύστημα. Επίσης, προσοχή στις εκλείψεις. Τέλη Ιανουαρίου έως και μέσα Απριλίου θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι μπροστά σε ακραίες καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν.

Λέων – Νέες συνεργασίες
Το 2014 φέρνει νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Θα κινηθείτε προς τις φιλοδοξίες σας, αλλά με δυσκολίες. Από 1 Ιανουαρίου έως 15 Ιουλίου θα είναι περίοδος ξεκαθαρισμάτων και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να δείτε την επαγγελματική σας ζωή να φτάνει στην κορυφή, ενώ από 1 έως 15 Μαρτίου ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο λειτουργίας είτε είστε επιχειρηματίας είτε ελεύθερος επαγγελματίας. Το 2014 ευνοούνται νέα επαγγελματικά ανοίγματα, καθώς και οι πνευματικές ασχολίες, γι’ αυτό και είναι μια καλή χρονιά για μαθητές και σπουδαστές.

Παρθένος – Είναι η χρονιά σας
Το 2014 είναι η χρονιά σας! Τα ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία θα αυξηθούν, γεγονός που θα επηρεάσει την ψυχολογία σας προς το καλύτερο, ενώ είναι πολύ καλή χρονιά για την πραγματοποίηση νέων συνεργασιών. Ηρθε η στιγμή που θα νιώσετε ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι. Να θυμάστε ότι τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν θα τα ξεπεράσετε πολύ γρήγορα. Ο Ερμής θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας! Θα πρέπει όμως να δείξετε λίγη προσοχή στην υγεία σας.

Ζυγοί – Οικονομία και ψυχραιμία
Για να έχετε καλή χρονιά πρέπει να φανείτε πολύ… Σκρουτζ ώστε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού στα οικονομικά σας. Κατά το πρώτο εξάμηνο θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι και διπλωμάτες, καθώς θα υπάρχουν συγκρούσεις με τους γύρω σας. Προσοχή στις συνεργασίες. Δεν είστε ευνοημένοι το 2014 σε ό,τι έχει να κάνει με νομικά ζητήματα. Κατά το δεύτερο εξάμηνο θα είστε πολύ δημιουργικοί στην εργασία σας, αλλά πρέπει να προσέξετε το άγχος. Οσοι ασχολείστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε αύξηση στις πωλήσεις σας.

Σκορπιοί – Ερχονται τα καλύτερα
Το 2014 θα είναι σίγουρα καλύτερη χρονιά από το 2013, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και την τσέπη σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε νομικά ζητήματα και στις προκλήσεις που θα σας παρουσιαστούν, στις οποίες θα πρέπει να δείξετε κατανόηση. Προσοχή και στους φίλους, αφού κάποιοι θα σας προδώσουν. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους ευνοείστε για επενδύσεις. Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά για να αλλάξετε θέση εργασίας ή ακόμη και περιβάλλον.

Τοξότης – Ευχάριστες εκπλήξεις
Η χρονιά του Αλόγου φέρνει θετικές εξελίξεις. Το Αλογο σας προσφέρει πολλές εκπλήξεις και κατά το πρώτο, αλλά και κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν πάρα πολύ, ενώ τα επαγγελματικά σας φτάνουν στο ζενίθ τους. Ευνοούνται επαγγελματικά ανοίγματα και νέες συνεργασίες. Το 2014 θα εισπράξετε κάποια κληρονομιά. Ευνοείστε όσοι ασχολείστε με την επικοινωνία, αλλά και την εκπαίδευση. Θα λάβετε ίσως και κάποιες υποτροφίες. Είναι μια καλή χρονιά για τους μαθητές και τους σπουδαστές.

Αιγόκερως – Ανασχηματισμός και ξεκαθάρισμα
Το 2014 θα βιώσετε τον συνολικό σας ανασχηματισμό. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα επεκταθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Θα υπάρξει μια περίοδος που θα κάνετε το δικό σας ξεκαθάρισμα μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Η χρονιά θα σας επηρεάσει θετικά. Ευνοείστε ιδιαίτερα για επενδύσεις σε ακίνητα. Ηγετικές ικανότητες θα βελτιωθούν. Οι συμπράξεις θα σας ωφελήσουν. Να θυμάστε ότι φέτος θα έχετε κέρδη και επιτυχίες. Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με αγροτικά, αλλά και με οικονομικά επαγγέλματα.

Υδροχόοι – Υποστήριξη από συναδέλφους
Το 2014 θα σας ευνοήσει πάρα πολύ. Θα δείτε να βελτιώνονται τα οικονομικά σας από τις αρχές κιόλας του νέου έτους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, ενώ φέτος θα έχετε την ικανότητα της διαίσθησης. Προσοχή σε ζητήματα υγείας, αλλά και στα οικονομικά σας. Από το καλοκαίρι να θυμάστε πως θα ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Η υποστήριξη από συναδέλφους και προϊσταμένους θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Ανάπτυξη, επιτυχία και ευημερία θα επικρατήσει για εσάς το 2014.

Ιχθύες – Πραγματοποίηση των στόχων
Θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Οσοι ασχολείστε με πολιτικά και καλλιτεχνικά θέματα θα δείτε μεγάλη άνοδο. Θα υπάρξει πνευματική ανάπτυξη και εσωτερική ανανέωση που θα κάνει αισθητή την αλλαγή σας. Ο Ποσειδώνας, κυρίαρχος πλανήτης στο ζώδιό σας, θα σας κάνει να νιώσετε πως βιώνετε ταξίδια διαφορετικά σε άλλου είδους μονοπάτια. Οταν θα έχετε ανάδρομο Ερμή, από 6 έως 28 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα επικοινωνιακά ζητήματα. Από τον Μάρτιο θα ανεβείτε πολύ στα επαγγελματικά.

πηγή: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ