Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η HEIDI ΜΕ ΝΕΟ... ΣΤΗΘΟΣ

Η Heidi Montag είχε γίνει ευρύτερα γνωστή το 2010, όταν πραγματοποίησε 10 επεμβάσεις σε μόνο μια μέρα, προκειμένου να μεγαλώσει το στήθος της.

Ωστόσο η συνέχεια, δεν ήταν όπως το φαντάζονταν η Αμερικανίδα. Το μέγεθος του νέου της στήθους, της προκάλεσε αρκετά προβλήματα, όπως ενοχλήσεις στην πλάτη και το λαιμό, καθώς και μούδιασμα στα χέρια.

Έτσι, πήρε την απόφαση και κατέφυγε στο γιατρό που χειρούργησε την Angelina Jolie προκειμένου να επαναφέρει το στήθος της, στο φυσιολογικό του μέγεθος.

Μόλις τέσσερις βδομάδες μετά την επέμβαση, η 27χρονη εμφανίστηκε με μπικίνι σε παραλία, επιτρέποντας να δούμε τη νέα της εμφάνιση.

Η ίδια, μιλώντας στη Daily Mail περιέγραψε την κατάσταση που βίωνε: «Τα τελευταία χρόνια τα εμφυτεύματα με είχαν αφήσει ανάπηρη, δεν μπορούσα να κάνω αρκετά πράγματα. Τους τελευταίους εννέα μήνες δεν μπορούσα να βάλω πλυντήριο, να προσέξω τα σκυλιά μου, να καθαρίσω το σπίτι και είχα σταματήσει να γυμνάζομαι καθώς οι τραυματισμοί είναι τόσο σοβαροί που δεν μπορώ ούτε απλά πράγματα να κάνω όπως κωπηλασία ή τρέξιμο», περιγράφει η Montag.

Η Αμερικανίδα συνέχισε, περιγράφοντας πόσο μετάνιωσε για τις επεμβάσεις. «Λυπάμαι ιδιαίτερα για τις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανα όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω πως ήμουν τόσο νέα και σε τόσο ασταθή κατάσταση στη ζωή μου, με τόσα πράγματα να συμβαίνουν και τόση πίεση», εξήγησε.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην πίεση που δέχονται οι γυναίκες από τα ΜΜΕ και το ίντερνετ με σχόλια και αρνητισμό, κάτι που της οδηγεί σε ανασφάλεια. «Άφησα τον εαυτό μου να γίνει θύμα αυτών, άκουγα τι έλεγαν οι άλλοι και αφέθηκα να γίνω ανασφαλής, ενώ είχα ένα γιατρό που έκανε τα πάντα να ακούγονται εύκολα. «Εάν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, είναι σίγουρο ότι ούτε θα τις έκανα, ούτε θα το συνιστούσα σε κάποιον», κατέληξε.






Δεξιά, η Heidi Montag με το αυξημένο στήθος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ