Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: "ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ"

Για τις επόμενες κινήσεις της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, τον Γιάννη Μπουτάρη αλλά και την Χρυσή Αυγή μίλησε στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Θοδωρής Καραγιάννης.

Υποστήριξε ότι «οι πολιτικοί φοβούνται να βγουν στην κοινωνία» πως «δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή στα Πανεπιστήμια», λέει Όχι στον Γιάννη Μπουτάρη για τον δήμο της Θεσσαλονίκης ενώ στο ερώτημα αν είναι ευχαριστημένος με την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ σχολιάζει «Υπάρχει άλλος δρόμος; Μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συγκυβερνήσει η ΝΔ».

Οι πολιτικοί φοβούνται να βγουν στην κοινωνία
«Η ΟΝΝΕΔ θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει κάθε πολιτική παράταξη νέων. Να είναι μες στην κοινωνία και να μην φοβάται να βγει σε αυτή. Οι πολιτικοί φοβούνται να βγουν στην κοινωνία. Εμείς δεν θεωρούμαι ότι πρέπει να φοβόμαστε» τονίζει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.
Ερωτώμενος για τις «κατηγορίες» που προσάπτουν στη ΔΠΑ-ΝΔΦΚ οι αντίπαλες παρατάξεις απαντά «Δεν θα ήταν πρώτη δύναμη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αν ήταν η παράταξη των πάρτι, των κερασμάτων και των μπουζουκιών»
«Προ κρίσης και μετά κρίσης η ΔΠΑ παραμένει πρώτη δύναμη γιατί η καθημερινή παρουσία της ΔΑΠ είναι πάρα πολύ καλή. Έχει καλύψει η ΔΑΠ τα κενά του ίδιου του Πανεπιστημίου. Προτάσεις της ΔΑΠ είναι νόμοι του κράτους τώρα» προσθέτει.
Δείτε το σχετικό βίντεο
http://youtu.be/bHMIOqQUdrc

Δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή στα Πανεπιστήμια
«Είναι λογικό να αντιδράει ο νέος έτσι λόγω κρίσης. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος ξέρει τι ψηφίζει. Απλά αντιδρά» τονίζει αναφορικά με το «ρεύμα» της Χρυσής Αυγής στη νεολαία ο κ. Καραγιάννης.
«Η λύση δεν είναι να πέσει η Χρυσή Αυγή. Το να κάνουμε αυτοσκοπό να πέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, μόνο καλό τους κάνουμε. Αυτό θέλουν να πετύχουν» προσθέτει.
«Δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή στα πανεπιστήμια. Δεν αντέχει ο φοιτητής στην καθημερινότητά του αυτό το φαινόμενο. Το φοβάται. Ο κόσμος απεχθάνεται αυτό το πράγμα. Την στρατιωτική εικόνα» καταλήγει.
Δείτε το σχετικό βίντεο
http://youtu.be/I-hDX7vfTA0

Όχι σε Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης
Για τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στο δήμο Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σημείωσε «Δεν νομίζω ότι ο Γιάννης Μπουτάρης μπορεί να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Για πάρα πολλούς λόγους και ειδικά μετά τις προσωπικές επιθέσεις που κάνει σε ανθρώπους της ΝΔ, δεν μπορεί».
Ζήτησε η ΝΔ να επιλέξει έναν «ικανό άνθρωπο» για υποψήφιο, ενώ αναφερόμενος στο προφίλ που πρέπει να έχει ο υποψήφιος μίλησε για «τιμιότητα, όρεξη και σοβαρούς συμβούλους και ανθρώπους δίπλα του».
Δείτε το σχετικό βίντεο
http://youtu.be/YIkFD3d2w5M

Ευθυνόμαστε αν ξαναψηφίσουμε τις ίδιες λογικές
«Η πλαστή ευμάρεια συνδέεται άμεσα με το απολιτίκ της νεολαίας των προηγούμενων χρόνων. Δεν έβλεπα νέο να ασχολείται με την πολιτική. Ασχολείτω με το Lifestyle της πολιτικής» τονίζει στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Θοδωρής Καραγιάννης.
«Σίγουρα φταίνε και τα κόμματα» αναφέρει προσθέτοντας πως «Από δω και πέρα ευθυνόμαστε αν ξαναψηφίσουμε τις ίδιες λογικές. Με την κρίση έχει περάσει το μπαλάκι σε μας».
Δείτε το σχετικό βίντεο
http://youtu.be/HtR9HSOtTeQ

Μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συγκυβερνήσει η ΝΔ
«Ο κόσμος επέλεξε τη ΝΔ, δεν επέλεξε το ΠΑΣΟΚ. Επέλεξε όμως συνεργασία» σημείωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Θοδωρής Καραγιάννης για το πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές.
«Είμαι ευχαριστημένος με τον Πρωθυπουργό. Η εργατικότητά του γίνεται αντιληπτή από όλον τον κόσμο» σχολιάζει αναφορικά με το αν είναι ευχαριστημένος από την κυβέρνηση ενώ στο ίδιο ερώτημα για το ΠΑΣΟΚ αναφέρει «Υπάρχει άλλος δρόμος; Μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συγκυβερνήσει η ΝΔ. Αυτό αποδέχεται».
Δείτε το σχετικό βίντεο
http://youtu.be/cK0hKZc633M


«Απαντήσεις»
Κάθε Παρασκευή στις 22:00
Παρουσίαση – Αρχισυνταξία: Δημήτρης Συρμάτσης
Δημοσιογραφική Υποστήριξη: Δανάη Κυριακού, Βαγγέλης Κοκολάκος
Σκηνοθεσία : Γιώργος Φουντουκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ