Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: "ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"

Ο Βουλευτής Επικρατείας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Τους Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Είχαν συναινέσει - σε αγαστή υποτελή συνεργασία - στο δώρο που έκανε ο Γιώργος Σουφλιάς της κυβέρνησης Καραμανλή, στους εργολάβους των εθνικών οδών. Και μάλιστα χόρεψε για πάρτη τους. Δεν θυμάμαι αν ήταν τσάμικος ή καλαματιανός.
Τώρα ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο, με ένα παρόμοιο δώρο, στους ίδιους εργολάβους, αυτή τη φορά με την υπογραφή του Μιχάλη Χρυσοχοίδη (στα μετόπισθεν κρύβεται ο Κωστής Χατζηδάκης) της Κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.
Ο προχριστουγεννιάτικος μποναμάς, είναι πακεταρισμένος σε 320 σελίδες Κυρώσεων Συμβάσεων Παραχώρησης των μεγάλων Εθνικών οδικών έργων και σε ένα ειδικό cd όπου περιλαμβάνονται 27 παραρτήματα του νομοσχεδίου. Για να τα μελετήσουν οι 300 μέσα σε τρεις μέρες!
Πιθανολογώ ότι αν θελήσει και ο κ. Χρυσοχοίδης να χορέψει στα πόδια των εργολάβων, θα επιλέξει ανατολίτικο ρεπερτόριο αφού - εκτός των άλλων - έχει δηλώσει «πόσο περήφανος Έλληνας είναι υπογράφοντας για το τζαμί στην καρδιά της Αθήνας», που κατά σύμπτωση ανέλαβαν οι ίδιες εργολαβικές κοινοπραξίες, με χρήματα του ελληνικού λαού.

Και ένα ερώτημα στον υπερήφανο λάτρη του Τζαμιού:
Ανακοίνωσε 20.000 θέσεις εργασίας. Θα ανακοινώσει, άραγε, ότι αυτές τις δικαιούνται οι άνεργοι Έλληνες πολίτες;

Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και στην Επιτροπή και στην Ολομέλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ