Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΞΠΡΕΣ ΠΑΟΚ! Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ! ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ, ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΣΑΧΤΙΟΡ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΣΤΑΝΑ ΜΕ 0-2

Το εξπρές του ΠΑΟΚ συνεχίζει, καταρρίπτοντας το δικό του ασύλληπτο ρεκόρ με 9 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Ένα ρεκόρ που... μόνο ο Δικέφαλος μπορεί πάλι να καταρρίψει μέχρι το επόμενο παιχνίδι που θα είναι στους "32" του Europa League. Γιατί ο ΠΑΟΚ πέρασε στους "32" της διοργάνωσης, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των παιχνιδιών στους ομίλους.
Μπορεί το γκολ του Λούκας στο 54΄ να ήταν τυχερό, αφού ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πήγε για σέντρα, η μπάλα βρήκε λίγο σε πόδι αμυντικού της Σαχτιόρ πήρε καμπύλη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα, όμως το δεύτερο γκολ με τον Κίτσιου στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν εκπληκτικός συνδυασμός με τον Σαλπιγγίδη. Αυτό ήταν που έδωσε και την χαριστική βολή στον αντίπαλο, σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στις καλύτερες 32 ομάδες του Europa League, αλλά και την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ που βοηθά την Ελλάδα να παραμείναι στη 12η θέση της κατάταξης της UEFA.
Ο Δικέφαλος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι μέχρι το 65΄. Εκεί έκανε μια κοιλιά αφού η Σαχτάρ πίεσε με τους παίκτες της να τα δίνουν όλα, όμως σιγά-σιγά οι ασπρόμαυρη αρμάδα άρχισε πάλι να ανεβαίνει και να δημιουργεί επιθετικά κύματα.
Το τελικό 0-2 γενικά κρίνεται δίκαιο αν και η Σαχτιόρ ίσως εδικαιούτο ένα γκολ όμως βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό, απόψε, Γλύκο ο οποίος έκανε δυο εκπληκτικές επεμβάσεις.

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ