Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΞΕΚΙΝHΣΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα η συμμετοχή του ΥΜΑΘ στα μεικτά κλιμάκια ελέγχου εποπτείας αγοράς βιομηχανικών προϊόντων και υπηρεσιών σε Μακεδονία και Θράκη, εφαρμόζοντας την Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο ΥΜΑΘ κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Θανάσης Σκορδάς.

Σήμερα (Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013) τρία κλιμάκια ξεκίνησαν τους πρώτους ελέγχους σε Θεσσαλονίκη, Δράμα και Σέρρες, στο πλαίσιο ενός τριήμερου εντατικού προγράμματος ελέγχου στη ζώνη ευθύνης του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Ανάλογοι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται συνεχώς, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτίζεται κατόπιν συνεννόησης των δυο υπουργείων.

Τα κλιμάκια ελέγχου στη Β. Ελλάδα στελεχώνονται από έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, τα οποία μετά τη σχετική εκπαίδευση εντάχθηκαν στο Μητρώο Εγκεκριμένων Ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Με αφορμή την έναρξη των ελέγχων ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, δήλωσε τα εξής: «Το ΥΜΑΘ χαράσσει μια σταθερή πορεία, ακολουθώντας με συνέπεια το σχέδιο που έχει καταρτίσει για την αναβάθμιση της Βόρειας Ελλάδας. Με δεδομένο ότι η πατρίδα μας δεν αντέχει πλέον ημίμετρα και ημιτελείς αποφάσεις, προχωρούμε στην εφαρμογή των κυβερνητικών αποφάσεων. Το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης αποκτά ρόλο, κατακτά με σταθερά βήματα τη θέση που του αρμόζει και εργάζεται συστηματικά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ