Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2014, ως επικεφαλής ενός ανεξάρτητου σχήματος, θα ανακοινώσει την επόμενη Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης,Χρήστος Μάτης.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στις 7 το βράδυ, και η κεντρική ομιλία θα έχει θέμα:

“Μία μεγάλη συμμαχία έντιμων και ανιδιοτελών πολιτών, χωρίς εξαρτήσεις, για να γίνει η Θεσσαλονίκη ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ”.

Τον ομιλητή θα προλογίσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου, ενώ τη συζήτηση μετά από την ομιλία θα συντονίσει ο καθηγητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, Ιωάννης Παπαπανάγου.

Επιστολή, με την οποία προσκλήθηκαν στην εκδήλωση, έχει αποσταλεί σε δημοτικούς συμβούλους και φορείς της πόλης.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος έγραψε:

Αγαπητέ Χρήστο,
με χαρά πήρα την πρόσκληση σου και την αποδέχομαι με χαρά. Οι προβληματισμοί σου είναι κοινοί με εκείνους χιλιάδων συμπολιτών μας και εμού, οπότε η ενεργός παρουσία μου είναι δεδομένη. Προτείνω, με την μικρή μου εμπειρία στα δρώμενα της πόλης, η πρόσκληση να απευθυνθεί και σε άλλους ενεργούς πολίτες που έχουν εμπειρία, ανησυχίες και έχουν διατελέσει υποψήφιοι αιρετοί με κάθε παράταξη στο παρελθόν ή προτίθενται να ενεργοποιηθούν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, προκειμένου ο θεσμός των κομματικών εγκάθετων και εντολών να εξοβελιστεί.
Χάρης Αηδονόπουλος

Η πρόταση του κ.Αηδονόπουλου, η πείρα και οι ευαισθησίες του οποίου στα θέματα της πόλης είναι γνωστές και δεδομένες, έγινε δεκτή και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα συμμετάσχει ουσιαστικά στην κινητοποίηση όσων περισσότερων ενεργών πολιτών θέλουν να ενταχθούν σε αυτήν την προσπάθεια.

Για την ώρα της εκδήλωσης έχει εξασφαλιστεί δυνατότητα στάθμευσης στο πάρκινγκ του Δημαρχείου έναντι ενός ευρώ, για όσο χρόνο παραμείνει το αυτοκίνητο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ