Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΗΤΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 3-2

Ιδανικά ξεκίνησε για την Καβάλα το πρωτάθλημα της Football League, αφού στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής νίκησε τον τραγικό στην άμυνα Ηρακλή με 3-2.

Ο Γηραιός βρέθηκε δύο φορές με μειονέκτημα δύο τερμάτων, το πάλεψε μέχρι το τέλος μειώνοντας και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, που πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στο α' μέρος η ομάδα του Χαραλαμπίδη βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα σχετικά στις αρχές του 45λεπτου και στο τέλος του. Ο Παπαργυρίου άνοιξε το σκορ στο 18' και ο Καπνίδης έκανε το 2-0 στο 44'.

Ο Γηραιός απάντησε στο 53' με τον Ζαχόρα, μπαίνοντας εκ νέου στη διεκδίκηση του αποτελέσματος, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο γκολ. Αυτό ήρθε στο 74' με τον Καρλόπουλο, που ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο.

Το συγκρότημα του Γκόγκιτς δεν το έβαλε κάτω και μείωσε εκ νέου με τον Μπριλάκη στο 87', αλλά στα τελευταία λεπτά οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Καβάλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαννικόγλου, Παπαργυρίου, Πόπτσης (65' Ρεβυθόπουλος), Ντουτσαρίδης, Καρλόπουλος (85' Κουρέλας), Άρτσε (59' Ντομί), Κονάτε, Λούκαρης, Βαλεριάνος, Πρίττας, Γκαρακλίδης.

Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Μπριλάκης, Παπαστεριανός, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (68' Γιάρολιμ), Τσιλιανίδης (68' Ματσούκας), Ονουάτσι, Κυριάκος (77' Mπάμπα), Ζαχόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ