Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: "Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ"

Η αλλαγή στάσης του ΠΑΟΚ, που έκανε αντιπρόταση με μειωμένες αποδοχές, ήταν η αιτία που «χάλασε» η μεταγραφή, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ ξεκαθάρισε επίσης πως δεν υπήρξε καμία «κρούση» από πλευράς Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του. Τέλος τόνισε πως πλέον ρίχνει το βάρος στο να βρει μια ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής, που θα τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη θέση του και στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω χωρίς λόγο. Υπήρχε ενδιαφέρον, συμφωνήσαμε τηλεφωνικά και πήγα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά. Σήμερα που ήταν να υπογράψουμε ο ΠΑΟΚ άλλαξε τη συμπεριφορά του έκανε άλλη πρόταση με μειωμένες αποδοχές. Εκεί δεν υπήρξε κάτι άλλο και τελειώσαμε από τη μεριά μας το θέμα».

Για τη φημολογούμενη «σφήνα» του Ολυμπιακού: «Δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού, καμία απολύτως επικοινωνία. Και από τη στιγμή που υπήρχε στη μέση ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να αθετήσω τον λόγο μου. Εφόσον είχα συμφωνήσει με κάποια ομάδα δεν θα ήταν σωστό να αλλάξω στάση, όποια και αν ήταν η ομάδα».

Για τη στάση της Μονακό: «Δεν έχω φύγει ακόμη από τη Μονακό. Mε τον ΠΑΟΚ συμφωνήθηκε ένα ποσοστό μεταπώλησης για να με αφήσει να φύγω. Εγώ εφόσον σήμερα δεν προχώρησε το θέμα με τον ΠΑΟΚ πήρα το αεροπλάνο και επέστρεψα. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ επειδή μίλησα και με τον κ.Βρύζα να τοποθετηθεί επίσημα, δεν μπορεί κανείς να με διαψεύσει».

Για προτάσεις από άλλες ομάδες: «Έπειτα από όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκα με κάτι άλλο τις τελευταίες μέρες. Τώρα ρίχνω το βάρος στις άλλες ομάδες ώστε να βρω μια ομάδα που να παίζω γιατί τα χρήματα δεν είναι το παν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ