Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ: "ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕ ΗΤΑΝ: ΑΡΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ, ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ"

Για την ομορφιά και την εξωτερική της εμφάνιση, τη σχέση με τον σύντροφό της αλλά και την απιστία μίλησε η Τζένη Θεωνά σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Καλό είναι να αγαπάμε την ομορφιά και να την θαυμάζουμε, αλλά να μην γίνεται αυτοσκοπός. Όταν κανείς αντιλαμβάνεται την ομορφιά με πολύ συγκεκριμένους όρους, των διαστάσεων, των χρωμάτων και των εκατοστών, τότε φυσικά και εγκλωβίζει. Σε αυτήν την περίπτωση η ομορφιά καταντάει πολύ απάνθρωπη», σχολίασε η νεαρή ηθοποιός σχετικά με το θέμα της ομορφιάς, ενώ για το αν ποτέ την άγχωσε η δική της εξωτερική εμφάνιση είπε: «Είχα ένα τρίπτυχο που με ακολουθούσε και με άγχωνε. Άριστη μαθήτρια, όμορφο κορίτσι, καλό παιδί. Πάντα ήμουν σε μια κούρσα για να μην απογοητεύσω κανέναν».

Όσον αφορά στους ρόλους της που στην αρχή της καριέρας της δημιούργησαν την εικόνα της σέξι και όμορφης δήλωσε: «Στην αρχή υπήρχαν κάποιοι συγκεκριμένοι ρόλοι μιας κατεύθυνσης. Σιγά - σιγά όμως άρχισα να αντιστέκομαι σε κάποιες προτάσεις και έρχονταν και τα διαφορετικά πράγματα». Συμπλήρωσε δε ότι έχει πει «όχι» σε προτάσεις: «Ήταν ρίσκο που αρνήθηκα κάποιες ελκυστικές προτάσεις. Δε θα με οδηγούσαν όμως στον δρόμο που επιθυμώ. Σαφώς και σκέφτεσαι ότι είναι πολύ ωραίο που για ένα μεγάλο πρότζεκτ σκέφτηκαν εσένα. Για μένα όμως σημασία δεν έχουν τα πολλά εξώφυλλα και η προβολή. Αναλογίζομαι τι θέλω να κάνω μακροπρόθεσμα».

Στο κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής, η Τζένη ρωτήθηκε αν θα συγχωρούσε την απιστία: «Σε μια σχέση που αισθάνομαι ότι έχω δώσει όλο μου τον εαυτό, όλη μου την πίστη, δεν ξέρω αν θα την συγχωρούσα. Από την άλλη, επειδή αγαπώ πολύ τους ανθρώπους, τις ανάγκες τους και τις αδυναμίες τους, υπό προϋποθέσεις νομίζω ότι θα μπορούσα να συζητήσω τα πάντα, τουλάχιστον με έναν άνθρωπο που αγαπώ βαθιά και σέβομαι» απάντησε με ειλικρίνεια ενώ αποκάλυψε για το αν η ίδια έχει απιστήσει ποτέ: «Αδυνατώ να κάνω κάτι τέτοιο».

Μεταξύ άλλων, σχολίασε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» τη συνεργασία της με τον σύντροφό της, Ανδρέα Κοντόπουλο, στην σκηνή του Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης και την παράσταση «Πειρασμό» του Ξενόπουλου: «Στην αρχή είχα πολύ άγχος, αλλά τελικά είναι απόλαυση να μοιραζόμαστε την κάθε στιγμή, την κάθε λεπτομέρεια, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να βοηθάει ο ένας τον άλλον, κυρίως αυτός σε εμένα, γιατί ο Αντρέας είναι πιο αυτάρκης» και συμπλήρωσε σχετικά με τον λόγο που δεν είναι τόσο γνωστή η σχέση αυτή στο κοινό: «Μα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαφημίζουμε τη σχέση μας. Πηγαίνουμε μαζί σε παραστάσεις που θέλουμε να δούμε και σε κάποιες εκδηλώσεις. Εκτός από αυτό, όμως, κανένας από τους δυο δεν θέλει να πηγαίνει στα προβεβλημένα μέρη, όπου υπάρχουν φωτογράφοι, όπως για παράδειγμα τον Αύγουστο στη Μύκονο. Δεν βρίσκω πραγματικά τον λόγο να αποθανατίσουν προσωπικές μας στιγμές»

Τέλος, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας οικογένειας: «Ναι, αγαπάω πολύ την οικογένεια και προέρχομαι από μια πολύ δεμένη. Μου αρέσει η συντροφικότητα, η κοινή ζωή, η φροντίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ