Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΕΞ!

Kρατήστε σημειώσεις 
Τόμοι ολόκληροι έχουν γραφτεί για το σεξ και θα συνεχίσουν να γράφονται. Κάνοντας όμως σεξ πρέπει να το απολαμβάνεις κιόλας και μάλιστα στο έπακρο. Μυστικά υπάρχουν πολλά, κάποια πολύπλοκα και κάποια άλλα εντελώς απλά.
Αν θέλετε να κάνετε σεξ και να σας μείνει αξέχαστο τότε καλά θα κάνετε να πάρετε σημειώσεις! 4 απλά μυστικά που θα σας χαρίσουν τη μέγιστη απόλαυση.

1.Αποπλάνηση. Μπορείς να ξελογιάσεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου. Καλά άκουσες! Αποπλανήσου από κάποιον που δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή σου. Σε αντίθεση λοιπόν με το τι πιστεύουμε, δεν εξαρτάται από τον άλλον αν θα μας αποπλανήσει, αλλά από τον ίδιο μας τον εαυτό. Η επιθυμία ξεκινά μέσα σου και εξαρτάται από εσένα αν θα κρατήσεις τα ίδια επίπεδα αποπλάνησης όσο μεγαλώνεις και όσο η σχέση προχωράει.

2.Οι έξι αισθήσεις. Όταν είμαστε σε έξαψη, όλες οι αισθήσεις μας είναι στα ύψη. Αυτό είναι το στάδιο όπου ξεκινούν τα προκαταρκτικά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει ο ένας από τους δύο συντρόφους να το ξεχνάει αυτό και να μην δίνει την απαραίτητη σημασία στα προκαταρκτικά καθώς και στο να νιώσει ο άλλος όλες τις αισθήσεις του. Όλα αυτά βέβαια καθορίζονται από τα θέλω του κάθε ζευγαριού. Γιατί ακόμα και στο σεξ χρειάζεται επικοινωνία.

3. Παράδοση. Παράδοση σημαίνει να μπορείς να δοθείς εντελώς στην σεξουαλική πράξη, να ζεις εκείνη τη στιγμή, να έχεις πλήρη αντίληψη των αισθήσεών σου και να την απολαμβάνεις πλήρως. Γιατί να έρθεις σε σεξουαλική επαφή άλλωστε αν δεν το θες πραγματικά;

4. Σκέψη. Αυτές τις τόσο θερμές στιγμές αφήστε τις σκέψεις στην άκρη. Μπορεί να έχουμε πολλά στο μυαλό μας και η καθημερινότητά μας να είναι πολύ δύσκολη αλλά αυτή τη λίγη ώρα αφιερώστε την για την ευχαρίστηση του εαυτού σας και του συντρόφου σας. Το σεξ θέλει μόνο θετικές σκέψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ