Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ XBOX ONE

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, στην Microsoft μπορούν να ρίξουν κι ένα χαμογελάκι, όσον αφορά στο Xbox One. 
Παρά λοιπόν τις γκρίνιες, τα αρνητικά σχόλια, τις γκρίζες ζώνες περί DRM και used games, και τις αντιδράσεις όσων αποτελούν μέρος της gaming κοινότητας, οι προπαραγγελίες της νέας κονσόλας τα πηγαίνουν περίφημα, τουλάχιστον στη Μεγάλη Βρετανία. Αυτή η είδηση, έρχεται να προστεθεί στην εξίσου χαρμόσυνη από τις αρχές της εβδομάδας, ότι οι προπαραγγελίες του Xbox One στο Blockbuster έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην 24χρονη ιστορία της αλυσίδας.

Μάλιστα, οι retailers του Νησιού, επισημαίνουν ότι κι αυτές του PS4 βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα, παρά το γεγονός ότι πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός από την παρουσίασή του και το buzz θα μπορούσε να έχει ξεθυμάνει. Για την ακρίβεια, υπήρχαν ουκ ολίγοι gamers που απογοητεύτηκαν από την ανακοίνωση του Xbox One και στράφηκαν αυτό το διάστημα στην κονσόλα της Sony.

Πάντως, επιστρέφοντας στο Xbox One, οι retailers χτυπάνε κι ένα καμπανάκι, αναφέροντας ότι για να συνεχιστεί η καλή πορεία των pre-orders της κονσόλας, θα πρέπει να εμφανιστούν αρκετά και καλά games στην επερχόμενη Ε3, καθώς και να ξεκαθαρίσει το τοπίο περί DRM και μεταχειρισμένων παιχνιδιών.

Πάνω σε αυτό το ζήτημα, ο Major Nelson προσπάθησε εκ νέου να ηρεμήσει το "αγριεμένο" πλήθος. Αν και δεν ανέφερε, πάλι, οποιαδήποτε λεπτομέρεια επί των φλέγοντων ζητημάτων ή ποια θα είναι σαφώς η πολιτική της Microsoft πάνω σε αυτά, δήλωσε ότι η εταιρεία ακούει τις αντιδράσεις ανά τον κόσμο και θα διαμορφώσει ανάλογα τη στρατηγική της. Θα επιτρέψει τελικά το offline παιχνίδι; Η αγορά, η πώληση, η ανταλλαγή videogames με φίλους, θα πραγματοποιείται απρόσκοπτα; Ελπίζουμε πως ναι.

Tέλος, o accessories και hardware manager της Microsoft, Bob Brown, δήλωσε πως το νέο controller του Xbox One, έχει σχεδιαστεί για να κρατάει 10 χρόνια. Αν και οι δοκιμές δεν έχουν ολοκληρωθεί, τα έως τώρα τεστ δείχνουν δεν θα επηρεάζεται ακόμα κι από συνεχές button-mashing. Επιπλέον, έχει δοκιμαστεί και σε διάφορες πτώσεις, ώστε να εντοπιστούν τα επίμαχα σημεία και να μην επηρεάζεται το εσωτερικό από αυτές. Προσωπικά μιλώντας, ίσως το πιο ευχάριστο νέο που έχω ακούσει για το Xbox One. 

thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ