Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΠΑΟΚΙΑ, ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ: ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ... ΠΑΣΙΕΝΤΣΕΣ

Του Bonbardinho
Ούτε Ντι Ματέο, ούτε Αγκίρε, ούτε Στέφενς, ούτε Καπαρός, ούτε Μπίλιτς. Ο Πασιένσια Ντομίνγκος είναι  ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ! Σας κόβω να... ρίχνετε πασιέντσες πριν από τα ματς, στη νέα αγωνιστική περίοδο!
Ο Δικέφαλος παίρνει, τελικά, έναν προπονητή που... δεν χρειαζόταν ο Ιβάν Σαββίδης για να τον πάρει.

Ο Πορτογάλος, σίγουρα δεν είναι το μεγάλο όνομα που ονειρεύονταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, συγκριτικά τόσο με εκείνα που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας όσο και με τα μεγάλα λόγια που άκουσαν από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Από την άλλη όμως, εμείς λέμε ότι αυτό είναι το επίπεδο των ΠΑΟΚτσήδων και αυτό το παλικάρι είναι το ταβάνι που τους αξίζει.
Ποιος προπονητής, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα, θα ερχόταν στον Δικέφαλο, μετά τα όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, την περασμένη Τετάρτη;
Ποιος προπονητής βλέποντας τα κυνηγητά και τα ξεφωνητά ακόμη και στον άνθρωπο που έσωσε κυριολεκτικά τον ΠΑΟΚ, θα ερχόταν στην Θεσσαλονίκη;
Πάντως, για να μην τα βλέπουμε όλα στραβά, ο Ντομίνγκος είναι ένας νέος σε ηλικία προπονητής με πείρα 10ετίας, κάτι που σημαίνει πως έχει φιλοδοξίες.
Επίσης, ο Πορτογάλος έχει πολλές διασυνδέσεις στο ποδόσφαιρο της πατρίδας του αλλά και στην Ισπανία, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να φέρει καλούς παίκτες από εκεί.
Εκείνο που μένει είναι να στηριχθεί απ' όλους, αν και... στου κουφού, μαλάκα, μεθυσμένου οπαδού την πόστα, όσο θέλεις βρόντα...

thessport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ