Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

"Ο ΓΙΑΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΕΣ"

Επέμεινε σε όλα όσα είχε πει μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος, παρά την ανάκληση των λεγομένων του που του ζητήθηκε από την ΕΠΟ. "Να έχει ο Θεός καλά τον Γιάχο και όλες τις αλητοπαρέες", τόνισε στη γραπτή δήλωσή του, ενώ στο ίδιο μύκος κύματος ήταν και η δήλωσε του άλλου ιδιοκτήτης των "Αρκάδων", Γιάννη Καϋμενάκη.

Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη ότι τιμωρούνται με επίπληξη και υποχρεούνται να ανακαλέσουν όσα είπαν για τη διαιτησία μετά τον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Όπως μάλιστα ανέφερε το σχετικό έγγραφο που εστάλη στην αρκαδική ΠΑΕ, Μπάκος και Καϋμενάκης θα πρέπει να δημοσιοποιήσουν τη δήλωση ειλικρινούς μεταμέλειας εντός 20 ημερών, ειδάλλως κινδυνεύουν με βαρύτατες ποινές.

Ο Δημήτρης Μπάκος, εκ των ισχυρών ανδρών του Αστέρα Τρίπολης, τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα και μετέφερε μια δήλωση μεταμέλειας διαφορετική από όλες τις άλλες: "Δηλώνω πως από την έκδοση της απόφασής σας στις 30/05 και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των 20 ημερών για υποχρεωτική μεταμέλεια, θα προσεύχομαι καθημερινά να έχει ο Θεός καλά τον κύριο Γιάχο και όλες τις αλητοπαρέες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συνεχίσουν απερίσπαστοι το έργο τους".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καϋμενάκης τόνισε: «Όταν ο Γιάχος, η συμμορία του και οι αλήτες που έκαναν ντου στα αποδυτήρια ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη από τον κόσμο του Μοριά και όλους τους αγνούς Έλληνες φιλάθλους για το έγκλημα που έκαναν, τότε κι εγώ αφού τους φτύσω θα ανακαλέσω τις δηλώσεις μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ