Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν, στο Mediterranean Cosmos, οι πρωτότυπες παιδικές δραστηριότητες που κεντρίζουν τη φαντασία όλης της οικογένειας!

Μέχρι τις 12 Μαΐου, ο Μάγος Πασχάλ κάνει τα πιο απίθανα μαγικά κόλπα και ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους στο Σπιτάκι στο Μαγεμένο Δάσος, ενώ ο χαρούμενος εργοστασιάρχης Ανέστης Χονδροτσουφλάκης Πασχάλ με το υπέροχο πράσινο κουστούμι του υποδέχεται τους καλεσμένους του στο Εργοστάσιο των Πασχαλινών Αυγών!

Ακόμη, εντυπωσιακοί κήποι κάνουν το εμπορικό κέντρο να μυρίσει ... Άνοιξη, ενώ η πλούσια διακόσμηση από λαγούς, πουλιά και πεταλούδες ολοκληρώνει την Πασχαλινή ατμόσφαιρα!

Πορτρέτο ή καρικατούρα; Καλλιτέχνες εμπνέονται και σχεδιάζουν αποκλειστικά για εσάς! Μην χάσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, η οποία θα πλαισιώνεται με live σαξόφωνο που θα σας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή…

Ελάτε στο Mediterranean Cosmos να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε το Πάσχα μαζί!

Μη χάσετε ακόμα:
Μοναδικό Flashmob στα πλαίσια πρωτοβουλίας νέων-Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Εθνική Υπηρεσία «Νέα γενιά σε δράση» την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 17:00, στο επίπεδο 0 δίπλα στο συντριβάνι 









2 σχόλια:

  1. να μη βαζατε πληρωμή στο παρκινγκ και θα ερχόμουνα. Δεν είναι το 1,5 €, είναι η κοροϊδία της ντεμέκ φύλαξης. Απλά θέλετε περισσότερα έσοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μη βαζατε πληρωμή στο παρκινγκ και θα ερχόμουνα. Δεν είναι το 1,5 €, είναι η κοροϊδία της ντεμέκ φύλαξης. Απλά θέλετε περισσότερα έσοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ