Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (χικ!)

Έντονη φραστική αντιπαράθεση ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστές τον Μπουτάρη και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστα Γκιουλέκα.

Ο κ. Γκιουλέκας απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιώργο Αρβανίτη, υπενθυμίζοντάς του ότι η σημερινή διοίκηση Μπουτάρη εκλέχθηκε με διαφορά λίγων ψήφων και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Τότε, παρενέβη ο Μπουτάρης ο οποίος είπε στον κ. Γκιουλέκα πως πολλές φορές επαναλαμβάνει ότι υπήρξε μικρή διαφορά ψήφων στις δημοτικές εκλογές και παρατήρησε: «Και μία μόνο ψήφος αρκεί, όπως στον ιππόδρομο στο φοτο-φίνις (σημ. ο Μπουτάρης είναι γνωστός τζογαδόρος), που λέμε. Είμαστε διοίκηση και βλέπετε τις πλάτες μας».

«Λιγότερη αλαζονεία δεν βλάπτει», αντέδρασε ο κ. Γκιουλέκας και ο Μπουτάρης επανήλθε: «Ο δεύτερος βλέπει την πλάτη του πρώτου, δεν σας είπα τρώτε τη σκόνη μας. Σας ενοχλεί αυτό αλλά θα το φάτε». 

Ο κ. Γκιουλέκας πήρε τον λόγο, ο δήμαρχος τον κατηγόρησε ότι είναι «αγενής», επειδή τον διακόπτει, και ο κ. Γκιουλέκας του ανταπέδωσε λέγοντας ότι «είναι γνωστή η αγένεια» του Μπουτάρη. 

Όλοι, πάντως, αντιλήφθηκαν ότι ο Μπουτάρης και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο δεν έδειχνε νηφάλιος (χικ)!

1 σχόλιο:

  1. ...η αγενεια ειναι αποτέλεσμα του πλουτου....της υλης .. και οχι του πλουτου της ψυχής ...αφηστε τον στην ηδονή της ανοιας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ