Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Δυο εβδομάδες συμπληρώνονται σήμερα από την Κυριακή, που ο Τόμας Πρωτόπαπας, είχε το τραγικό ατύχημα στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα έκτοτε, να βρίσκεται διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Όλες αυτές τις μέρες, από το πλευρό του δεν έχουν λείψει οι γονείς, οι συγγενείς και η κοπέλα του. Τα λόγια του θείου του:

«Οι γονείς του είναι εξοντωμένοι. Όλοι οι υπόλοιποι, κλαίμε κατά διαστήματα».

Τις δεκαπέντε αυτές μέρες, όλοι περιμένουν ένα σημάδι από τον Τόμας. Μια αντίδραση από τον εγκέφαλο του. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, αλλά κανείς δεν χάνει την πίστη του. «Ο Τόμας είναι μαχητής» λένε, και ποντάρουν σ΄αυτό.

Σ΄αυτό πόνταραν και οι γιατροί από εξειδικευμένο κέντρο της Αγγλίας, που βλέποντας τις εξετάσεις του, τόνισαν πως αν και η πίεση του εγκεφάλου του ήταν πολύ ψηλή, το ότι είναι αθλητής, σημαίνει πως μπορούν όλοι να ελπίζουν.

Οι δικοί του πάντως, ελπίζουν σε ένα θαύμα. Μετά από τρεις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές στις υπεβλήθη ο 25χρονος ηθοποιός, τη Δευτέρα, αναμένονται τ΄αποτελέσματα μιας καινούργιας θεραπείας.

Και μέσα σε όλ΄αυτά, υπήρξαν και κάποιοι που από "λάθος"(;) έγραψαν πως ο Τόμας "έφυγε" από τη ζωή, κείμενο το οποίο εν συνεχεία "κατέβηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ