Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΠΡΟΣ..!


Δελτίο Τύπου EROS:
1η του Απρίλη του ‘55 ξεκίνησε ο τελευταίος Εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας των Ελλήνων. Μία χούφτα ανδρειωμένοι Κύπριοι με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του

Στρατηγού Γρίβα-Διγενή, ανάγκασαν μία πάνοπλη αυτοκρατορία να γονατίσει. Ανάγκασαν όλη την υφήλιο να σκύψει και να προσκυνήσει τα Φυλακισμένα Μνήματα, να δακρύσει για τα παλληκάρια που οδηγήθηκαν στην αγχόνη τραγουδώντας τον Εθνικό μας Υμνο.

Από τότε γίνανε πολλά που προδώσανε αυτόν τον αγώνα. Είδαμε δήθεν ‘Εθνάρχες’ από το βήμα του ΟΗΕ, να καλούν την Τουρκία να επέμβει και άλλους να αγνοούν την Μεγαλόνησο γιατί «κείται μακράν». Τι κοινό άραγε είχαν αυτοί οι πολιτικοί, με τα παιδιά που έπεφταν αγκαλιά με την Γαλανόλευκη, θυσιάζοντας την ζωή τους για την Ενωση με την Μητέρα Ελλάδα; Μια Ελλάδα που στάθηκε ανάξια και πολύ μικρή για το μεγαλείο των ίδιων των παιδιών της, για το μεγαλείο της Ιστορίας της… Κάποιοι πανηγύριζαν σαν δήθεν Εθνική επιτυχία, την είσοδο της Κύπρου στο ευρώ. Λίγοι μόνο έβλεπαν την νέα παγίδα που ετοιμαζόταν. Πρώτα αφήσαμε την Κύπρο μας στα χέρια των Τούρκων και τώρα την αφήνουμε στα νύχια των ύπουλων αρπακτικών που διαφεντεύουν τον πλανήτη. Ο Κυπριακός Ελληνισμός υποφέρει γιατί τόλμησε να βρίσκεται σε έναν υπερπολύτιμο γεωστρατηγικό χώρο. Τόλμησε να απορρίψει την εξόντωση του με το Σχέδιο Ανάν. Και τέλος τόλμησε να θέλει να εκμεταλλευθεί μόνος του τον τεράστιο ορυκτό του πλούτο. Που ακούστηκε αυτό;

Τα αρπακτικά του πλανήτη, του ετοίμασαν έναν νέο Αττίλα. Οικονομικό αυτήν την φορά.. Η Κύπρος λοιπόν ήταν το ζητούμενο, όχι η Ελλάδα. Την Ελλάδα την πτωχεύσανε πρώτη, για να μην διανοηθεί να κάνει τίποτε να βοηθήσει την Κύπρο.. Ούτε καν για τους τύπους.. Τώρα οι τραπεζίτες θα κάνουν πάρτυ πάνω στα νέα συντρίμμια του Κυπριακού Ελληνισμού. Και εμείς θα παρακολουθούμε αμέτοχοι όπως πάντα, εξαθλιωμένοι ραγιάδες μπροστά στην τουρκοκρατούμενη τηλεόραση. Πολύ έξυπνο λοιπόν το σχέδιο τους: Αποχαύνωση, αφελληνισμός, εξαθλίωση, καταστροφή…Συγνώμη Κύπρος! Ζητείται επειγόντως Γρίβας, να απελευθερώσει και εμάς!

ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ
http://erosellas.blogspot.gr

Υ.Γ: Το παρακάτω βίντεο μας, χαρακτηρίστηκε ακατάλληλο από τηνGoogle, γιατί τολμήσαμε να βάλουμε σκηνές από την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Σολωμού. Ο πόλεμος τους χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα ‘δημοκρατικά’ μέσα.. Το ξανανεβάζουμε παραλλαγμένο με την βοήθεια του RafailGreece (www.rafailhellas.com)

ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΟΧΗ; (ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ):
http://www.youtube.com/watch?v=uemxTWs7StM

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα τραγούδια μας, για την Εθνική Αφύπνιση:
http://www.reverbnation.com/widget_code/html_widget_config/artist_1625817?widget_id=50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ