Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (δεν κατάφρε να νικήσει τον Πανθρακικό μένοντας στο "λευκό" 0-0)

Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να απειλεί σοβαρά την εστία του Πανθρακικού. Αυτό γινόταν μέχρι το 75΄ τότε που ο Δερμιτζάκης ανακάτεψε την τράπουλα βάζοντας τον ταχύτατο Μίνγκα. Από εκείνο το λεπτό η ομάδα της Κομοτηνής έκανε τρεις ευκαιρίες εκ των οποίων οι δύο δεν χάνονται (μία του Μπαϊκαρά ο οποίος σε τετ α τετ με τον Διούδη σούταρε άουτ και μία με τον Μίνγκα που απέκρουσε με το σώμα ο Διούδης).
Μάλιστα ο Πανθρακικός, παρόλο που ο Άρης είχε την κατοχή, έκανε περισσότερες τελικές προσπάθειες, κάτι το οποίο δείχνει το άγχος που έχει πλέον ο Άρης. 
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε και δυο αποβολές στα τελευταία λεπτά όταν ο Μάνταλος έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε Ζαραδούκα και Παπαστεριανό. 
Κερδισμένος από το 0-0 ασφαλώς είναι ο Πανθρακικός ο οποίος κατάφερε με αυτή την ισοπαλία να κρατήσει από κάτω του τον Άρη. 
Η κιτρινόμαυροι είναι, πλέον, με την πλάτη στον τοίχο, αφού τα πράγματα έσφιξαν πάρα πολύ και "βλέπει" το χάος της Β΄ Εθνικής να είναι μόνο μια ανάσα...
Στο τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για... διαιτησία στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί για το χάλι που έδειξε ο Άρης στο πιο καθοριστικό, ίσως, ματς των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ