Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

QOROS GQ3 - ΚΙΝΕΖΙΚΟ

Η Qoros Company είναι μία νέα αυτοκινητοβιομηχανία από την Κίνα που ιδρύθηκε το 2007. Μεταξύ των μετόχων είναι και η Chery, ίσως η πλέον σοβαρή αυτοκινητοβιομηχανία αυτής της ολοένα και αυξανόμενης στον τομέα της αυτοκίνησης χώρας.

Το Qoros GQ3 είναι ένα μεσαίων διαστάσεων sedan που ξεχωρίζει για την εμφάνισή του. Γυάλινες επιφάνεις, καμπύλες και - σπάνιο φαινόμενο για κινέζικο αυτοκίνητο - καμία αντιγραφή από κάποιο ευρωπαϊκό μοντέλο.

Την υπογραφή για το σχέδιο φέρει ο Gert Volker Hildebrand, ο οποίος είναι ένας αρκετά σημαντικός και γνωστός σχεδιαστής που μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στις VW, Seat, Opel και Mitsubishi. Η πιο σημαντική όμως δουλειά του Γερμανού σχεδιαστή είναι η αναβίωση του Mini.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για το Qoros GQ3 στόχος αποτελεί η δημιουργία ενός οικογενειακού και προσιτού αυτοκινήτου που ωστόσο θα ξεχωρίζει στον τομέα της εμφάνισης, ενώ δε θα κάνει εκπτώσεις σε ασφάλεια και εξοπλισμό με όλα όσα οφείλει να έχει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.

Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, αναρτήσεις, φρένα και όλα όσα αφορούν τα τεχνικά του στοιχεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Qoros GQ3 θα παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο με τις πωλήσεις του επί ευρωπαϊκού εδάφους να ξεκινούν στα τέλη του 2013.



Περισσότερες φωτογραφίες στο highoctane.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ