Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ;

Στη Λάρισα ζει πλέον ο Κυριάκος Παπαχρόνης ο οποίος αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους τον Δεκέμβριο του 2004, μετά από 21 χρόνια και 6 μήνες στις φυλακές. Ο ίδιος προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή, έχει αρραβωνιαστεί από το 2011 και σήμερα διατηρεί ακόμα και προφίλ στο Facebook!

Ο πρώην έφεδρος ανθυπολοχαγός τη δεκαετία του ΄80 είχε σπείρει τον τρόμο στον γυναικείο πληθυσμό της βόρειας Ελλάδας . Ο «δράκος» της Δράμας όπως τον αποκαλούσαν, είχε ομολογήσει ότι είχε διαπράξει δύο δολοφονίες, τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, βιασμούς, απόπειρες βιασμών και κακοποιήσεις, ενώ είχε ομολογήσει ακόμα και βομβιστικές επιθέσεις.

«Ζητώ από τη θεσπίζουσα πολιτεία από την κοινή γνώμη συγγνώμη από “μέσης ψυχής” για εκείνα τα απεχθή φορτία των ανομιών μου και υπόσχομαι στο εφεξής να διαβιώ “εν αγνεία και σεμνή πολιτεία…” και φυσικά “άμεμπτος εν παντί…”», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων όταν αποφυλακίστηκε.

O Κυριάκος Παπαχρόνης έχει 347 φίλους στο Facebook ενώ στο προφίλ του έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το παρελθόν, όταν ήταν πολύ νεότερος. Η Παπαχρόνης αρραβωνιάστηκε στις 18 Αυγούστου του 2011με την Λίνα Τόλιου, η οποία και εκείνη έχει προφίλ στο Facebook και μάλιστα πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες.





Με την αρραβωνιαστικιά του




Η αρραβωνιαστικιά του



enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ