Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ...


Ακριβώς έναν χρόνο πριν ο ΠΑΟΚ πετύχαινε μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες του. Το 2-1 επί της Τότεναμ χαρακτηρίστηκε ως ένας σπουδαίος άθλος για μια ομάδα που έχει χαρίσει στον κόσμο της μεγάλες στιγμές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Εναν χρόνο πριν ο ΠΑΟΚ μας αποδείκνυε μέσα στο White Hart Lane ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά! Μέσα σε 15 λεπτά είχε "χτυπήσει" δύο φορές την άμυνα της αγγλικής ομάδας και τα γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Στέφανου Αθανασιάδη έστελναν στα ουράνια τους χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ! Ο Γιώργος Γεωργιάδης σε ρόλο δημιουργού σέρβιρε στο 6ο λεπτό το γκολ στο... πιάτο για τον "Σάλπι". Στο 15' σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ ξαναχτύπησε και πάλι από την αριστερή πλευρά. Σέντρα του Γεωργιάδη, προβολή του Κλάους μέσα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και... 0-2!

Η αποβολή του Κώστα Σταφυλίδη από τον Ολλανδό ρέφερι Μπας Νίιχουϊς στο 37' και το πέναλτι γκολ από τον Λούκας Μόντριτς φάνηκε προς στιγμή να αλλάζουν στις ισορροπίες μέσα στο χορτάρι. Ομως, οι δέκα του ΠΑΟΚ στο τέλος νίκησαν τους 11 της Τότεναμ σφραγίζοντας εκείνο το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου την πρόκριση στους "32" του UEFA Europa League.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμεζ, Ρόουζ (63’ Μπέιλ), Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Λίβερμορ, Μόντριτς, Πίενααρ (68’ Κάρολ), Λένον, Ντεφό, Κέιν (71’ Φαλκέ).

Στον πάγκο: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Τάουνσεντ, Φρέντερικς.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Κοντρέρας (81’ Τσιρίλο), Μαλεζάς, Ετο, Λάζαρ (84’ Αρίας), Γκαρσία, Φωτάκης, Γεωργιάδης (62’ Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ