Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Σόφη Πασχάλη πριν από λίγες ώρες! Καθώς γυρνούσε στο σπίτι της τράκαρε με το αυτοκίνητό της. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλά η δικαιολογία του οδηγού που την χτύπησε ήταν αυτό που την εξέπληξε! 
Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και μας περιέγραψε τι έγινε μετά το ατύχημα...

“Ήμουν στη Βουλιαγμένης. Γυρνούσα από Αθήνα και πήγαινα προς το σπίτι μου. Πηγαίναμε όλοι πολύ αργά γιατί το φανάρι ήταν κόκκινο και είχε πολλά αυτοκίνητα. Ξαφνικά, εκεί που πηγαίναμε με 10-20 χιλιόμετρα έρχεται ένας πίσω μου, με φόρα και με τράκαρε. Ευτυχώς, δεν έπεσα πουθενά αλλού”, περιγράφει στο TLIFE η όμορφη γυμνάστρια.

Και συνεχίζει: “Εγώ δεν χτύπησα. Μόνο ο προφυλακτήρας θέλει αλλαγή. Τώρα περιμένω την ασφάλεια αλλά το το αστείο είναι δεν κατάλαβε κανείς γιατί έγινε. Πηγαίναμε όλοι σιγά γιατί το φανάρι ήταν κόκκινο και κοιτούσαν όλοι και απορούσαν... Βγαίνω έξω και του λέω “μα, τι κάνεις; δεν βλέπεις; Η απάντησή του ήταν ότι του έπεσε το τσιγάρο και έσκυψα να το σβήσω.”

Η Σόφη έκπληκτη από την απάντηση την έγραψε και στο twitter της ρωτώντας τους διαδικτυακούς φίλους τι να του απαντήσει μετά από αυτό, σε μία προσπάθεια να το διακομοδίσει. Η καλύτερη απάντηση ήταν αυτή της Μαρίας Λουίζας Βούρου.


Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ