Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

1η ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑΣ

Θα έρθει η εποχή που οι άνθρωποι, όπως και εγώ, θα βλέπουν τη δολοφονία των ζώων, όπως τώρα βλέπουν τη δολοφονία των ανθρώπων!
Λεονάρντο Ντα Βίντσι, 1452-1519

Θα έρθει η εποχή που οι άνθρωποι, όπως και εγώ,
θα βλέπουν τη δολοφονία των ζώων,
όπως τώρα βλέπουν τη δολοφονία των ανθρώπων!
Λεονάρντο Ντα Βίντσι, 1452-1519,
View this email in your browser
www.psychanimal.org
Γίνε κι εσύ χορτοφάγος, μπορείς

1η ΝΟΕΜΒΡΗ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑΣ

Δοκιμάστε να σκεφτείτε διαφορετικά τα ζώα


Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Χορτοφαγίας Vegan η ΜΚΟ Psychanimal σας παρουσιάζει εκτός απο τις χορτοφαγικές της δράσεις που περιλαμβάνουν συνεχή ενημέρωση του κοινού μεσω σελίδας και blog και facebook page και φυσικά μοιρασμα φυλλαδίων την διεθνή ημέρα απο εθελοντές μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μια πρωτοπόρα, καθαρή δράση υπέρ των Ζώων Φάρμας.

Εφόσον για εμάς τους συνειδητοποιημένους φιλόζωους που είμαστε χορτοφάγοι όλα τα ζώα είναι ίδια, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα Ζώα Φάρμας  ( κοτές κόκοράκια, γαλοπούλες, κούνελους και κουνέλες φάρμας, γουρουνάκια, πρόβατα και κατσικάκια κυρίως) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οπως άλλες οργανώσεις και σωματεία που οργανώνουμε ασχολούνται με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Έτσι δημιουργήθηκε η Ευκαιρία Ζωής για τα Ζώα Φάρμας, ενα νεοσύσυστατο δίκτυο αυλών και σπιτιών φιλοξενίας μόνο για ζώα φάρμας, με εθελοντές χορτοφάγους που επιθυμούν να σώσουν ενα ζωάκι φάρμας απο την σφαγή και την μετατροπή του σε κρέας ή και  ζωόφιλους που δεν εγιναν  ακόμη χορτοφαγοι αλλα τους ειναι αδύνατον να δούν τα δικά τους ζώα ως φαγητό.
Τα ζώα που ειναι ανεπιθύμητα αδέσποτα , αυτά που κάποιος ασυνείδητος παράτησε ή βρέθηκαν παρατημένα άρρωστα είναι κυρίως αυτά με τα οποία ασχολούμαστε . Οι πρώτες υιοθεσίες Ζώων Φάρμας άρχισαν, ενω παράλληλα αναζητούμε φιλόζωους κτηνιάτρους χορτοφαγικής κατευθυνσης για να τα εξετάζουν και να τα στειρώνουν ,με αγάπη και φροντίδα και να μη τα βλέπουν σαν κομμάτια κρέας. Το δύκτιο αναπτύσσεται σιγά σιγα κυρίως σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν λαμβανει κανενός ειδους επιχορήγηση η οικονομική βοήθεια περαν των ίδιων των εελοντών που το απαρτίζουν και το κανουν καθαρά απο αγάπη προς καθε ζωο θέλοντας να πάνε πέρα απο την χορτοφαγία.

Τα τυχερά υιοθετημένα ζωάκια  που ξέφυγαν απο το μαχαίρι είναι ο Ξανθούλης Κούνελος Γίγας, η κοτούλα Πιτσίλω,ο κοκοράκος Τζίμ, η γιγάντια κουνελίτσα Μπουμπού και τα πιο μικρά γιγαντάκια κουνελάκια Βελουτέ και η αναπηρούλα κουνελίτσα Γοργονίτσα. Αναμένουν να πανε στους ανθρώπινους γονείς τους ( γιατι για εμάς αυτό ειναι όσοι υιοθετούν) τρείς γριούλες κοτούλες, δύο κοκοράκια  Ο Μήτσος και ο Τζό και τρία γουρουνάκια μεγαλόσωμα, πάντα σε κτηματα και αυλές διαπιστωμένα φιλόζωων ανθρώπων κυρίως χορτοφάγων.

Σας προτείνουμε λοιπόν σήμερα να δείτε τα ζώα που τρώτε νεκρά με άλλο μάτι, να πάψετε να τα συμμετέχετε στον φόνο απίστευτων ποσοτήτων ζώων καθημερινά, γιατί κι αυτά έχουν συναισθήματα  οπως τα ζώα συντροφιάς και υποφέρουν αλύπητα στις κτηνοτροφικές μονάδες ζώντας σαν "ζωντανά κρέατα αγοραστικής μόνο αξίας" προρισμένα να παχυνουν γρήγορα και να σφαχτούν, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για αυτά εκτός απο την έννοια του αντικειμένου και του άψυχου προιόντος,  σε εξαιρετικά περιορισμένους χώρους οπου δεν μπορούν νακινηθουν συχνά, χωρις καμμια χαρά και στο τέλος σφάζονται άλλοτε νόμιμα και άλλοτε οχι όπως γνωρίζουμε όλοι οτι γίνεται στην επαρχία ειδικά χριστούγεννα και πάσχα.
Μάθε Συνταγές
Veganimal
Χορτοφαγία ο Ζωοφιλικός Τρόπος Ζωής 
Xορτοφαγία: στάση ζωής 
Vegan Συνταγές

Μάθε γιατί να γίνεις χορτοφάγος
MKO Psychanimal
ProVegan Info
Xορτοφαγία: στάση ζωής - Αρχική σελίδα
Vegan Ουμανιστική Χορτοφαγία
Vegan Οικολογικός Τρόπος Ζωής
Ζήσε Βιώσιμα
Veganism Now
Μεγαλώνοντας μικρούς χορτοφάγους

Δες Βίντεο
Ευκαρία Ζωής για τα Ζώα Φάρμας
Η πιο σημαντική ομιλία που άκουσες ποτέ
Μία ζωή αλληλένδετη
Earthlinks
Κανάλι  You Tube χορτοφαγίας
ΜΚΟ Psychanimal
Site
www.psychanimal.org
Facebook Page

Ευκαιρία Ζωής για τα Ζώα Φάρμας
Life Chance for Farm Animals
Blog:http://lifechanceforfarmanimals.blogspot.gr
Facebook Page: https://www.facebook.com/LIFE.CHANCE.FOR.FARM.ANIMALS?ref=hl

Copyright © 2012 Psychanimal NGO All rights reserved.
Psychologists and Other Scientists for Animal Rights and Protection

Our mailing address is:
psychanimal@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ