Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΗΣ: "ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ"

Συνάντηση με ομάδα φίλων της παράταξης, τους οποίους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα θέματα του δήμου, ειδικά σε ότι αφορά στις εισαγγελικές παρεμβάσεις στα ζητήματα οικονομικής διαχείρισης, είχε ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ- Οικολογία στην Πράξη, Χρήστος Μάτης.

Ο κ. Μάτης διαβεβαίωσε ότι στην προσπάθεια για διαφάνεια δεν υπάρχουν, ούτε θα υπάρξουν «ιερές αγελάδες», αλλά ούτε και αγελάδες για άρμεγμα..

«Η αποδοχή από τις εισαγγελικές αρχές των καταγγελιών, τις οποίες ομόφωνα είχαμε αποφασίσει να αναδείξουμε ως βάσιμες, δημιουργεί ένα καινούργιο τοπίο. Και κυρίως δείχνει ότι η ευχή που δώσαμε στο Γιάννη Μπουτάρη ως υποψήφιο δήμαρχο ‘’να έχει την ευκαιρία’’ να εφαρμόσει όσα δεσμεύτηκε απέναντι μας στο διάλογο δύο μέρες πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών, ήταν μία ειλικρινής ευχή. Απλώς όσοι πάνε να διοικήσουν σήμερα με μοντέλα της προηγούμενης δεκαετίας, είναι καταδικασμένοι να βουλιάξουν. Δεν θα πάρουν όμως μαζί τους την ελπίδα για μία ανθρώπινη πόλη, για μία πόλη για μας, Όσοι θέλουν να τους στηρίξουν, ας πάνε μάρτυρες στα δικαστήρια, αν χρειαστεί. Απλώς είναι πλέον πολύ λίγοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ